Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Rouwverwerking Amsterdam

Welkom op de site van rouwverwerking Amsterdam. Praktijk voor verlies- en rouwverwerking, begeleiding bij verlies van gezondheid, stress en burn-out, coaching, counselling, healing en natuurlijke geneeswijzen. Rouwverwerking Amsterdam
Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met een verlieservaring, mijn werkwijze is erop gericht je te begeleiden bij je rouw en verdriet en om je levenslust en veerkracht te vergroten.

Rouwverwerking Amsterdam: voor wie

Voor een ieder die te maken krijgt met een verlies en een periode van rouw die daarop volgt. Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen aanleiding geven tot een rouwproces:

 • Het verlies van je gezondheid door een ernstige of chronische ziekte
 • Het verlies van een dierbaar persoon die belangrijk voor je is
 • Een echtscheiding
 • Verlies van werk
 • Een verhuizing
 • Een lichamelijke- of geestelijke beperking

Rouwverwerking Amsterdam: wat is het

Rouw gaat zijn eigen weg, ieder rouwproces bestaat uit een aantal stappen en is voor iedereen anders. Daar staat geen tijd voor.
Ook lopen de stappen door elkaar heen en de stappen wisselen elkaar af. Ik begeleid je bij het proces van laagje voor laagje bewust worden van de impact van het verlies, van ontkenning naar erkenning te gaan. Door het doorleven van het verdriet groei je door naar door- leven.
Tijdens dit proces ga je bewust laagje voor laagje los laten, je geeft het verlies stapsgewijs een plek in je leven, het verdriet kan meer naar de achtergrond gaan en er kunnen weer momenten van ontspanning ontstaan.

Rouwverwerking Amsterdam: resultaat

Doordat het verdriet naar de achtergrond gaat na verloop van tijd, krijg je weer zin om dingen te ondernemen, je krijgt weer grip op je leven, er komt weer ruimte voor blijdschap, zelfvertrouwen en je voelt je weer positiever in het leven staan en meer in balans. Er is inzicht gekomen, waardoor uitzicht kan ontstaan.

Rouwverwerking Amsterdam: werkwijze

Het proces kan naar behoefte ondersteund worden met healing, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde, dit om ondersteuning te bieden aan het verdriet. Hiermee kan intens verdriet verlicht worden. Tijdens het proces ga je bewust laagje voor laagje loslaten, zodat er weer ruimte komt voor het opbouwen van een nieuwe levensstructuur. 
In het eerste gesprek bespreken we je situatie en welke werkwijze jij het meest prettig vind. 
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via  de telefoon of via skype, voor meer informatie: klik hier  

Voor meer informatie: begeleiding bij verlies en rouw

Rouwverwerking Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. Ik ben een geregistreerd coach en counsellor en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam. Tevens heb ik meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Rouwverwerking Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur   € 70,00

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Voor het maken van een afspraak klik hier   
Tel: 06-40118916 

Rouwverwerking Lelystad

Welkom op de site van rouwverwerking Lelystad. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij een rouw en verlies proces. 

Verlies komt op verschillende manieren en vaak op een onverwacht moment voor. Een dierbare overlijdt, je raakt je baan kwijt, een verhuizing, je kinderen gaan het huis uit, je verliest een deel van je gezondheid, je verwachtingen en dromen komen niet uit, of je hebt het gevoel dat je een stukje van jezelf verloren bent.

Wanneer je in je leven te maken krijgt met verlies, staat je wereld op de kop. Bij een verlies is jouw identiteit geschokt en vraagt weer om balans. Je bevindt je mogelijk in een nieuwe situatie, die van jou vraagt om je leven opnieuw te ordenen. Maar hoe doe je dat?

Rouwverwerking Lelystad: voor wie

Voor een ieder die te maken krijgt met verlies en rouwverwerking. Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen aanleiding geven tot een rouwproces:

 • Het verlies van een persoon die dierbaar en belangrijk is voor je bv een partner, familielid of een vriend of kennis
 • Een echtscheiding
 • Een lichamelijke- of geestelijke beperking
 • Het verlies van je gezondheid door een ernstige of chronische ziekte
 • Na een ongeluk of bij een invaliderende aandoening
 • Een verhuizing
 • Verlies van werk

Rouwverwerking Lelystad: werkwijze

Ieder rouwproces bestaat uit een aantal stappen en is voor iedereen anders. Daar staat geen tijd voor. Rouw gaat zijn eigen weg. 
De stappen lopen door elkaar heen en wisselen elkaar af. Dit is het laagje voor laagje bewust worden van de impact van het verlies, van ontkenning naar erkenning, van het doorleven van het verdriet doorgroeien naar door-leven. Er ontstaat een besef van de noodzaak om afscheid te nemen, die aansluit bij jou als persoon.
Tijdens het proces ga je bewust laagje voor laagje loslaten, zodat er weer ruimte kan ontstaan voor het opbouwen van een nieuwe levensstructuur. Je hebt het verlies een plek gegeven in je leven en er is meer balans gekomen. De begeleiding die ik bied is gericht op het herstellen van je emotionele draagkracht en het verhogen van de vitaliteit. Ook geef ik jou de ruimte, tijd en aandacht om jezelf en je nieuwe weg te vinden. Hierdoor kan je weer perspectief krijgen om het leven voluit te leven vanuit je potentieel.

De ondersteunende begeleiding die ik aanbied is onder andere gericht op het herstel van jouw vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Praten over verlies kan heel helpend zijn, maar soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ondersteun ik het proces naast de gesprekken naar behoefte met bloesemcomplexen, spagyriek complexen, etherische olie of healing. Dit om ondersteuning te bieden aan jouw verdriet, hiermee kan intens verdriet (een schok gevoel) verlicht worden.

Voor meer informatie over de gebruikte methoden: klik hier

Rouwverwerking Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, Ik ben een geregistreerd coach en counsellor en ben met mijn praktijk werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde, zoals de spagyriek plantgeneeskunde, aromatherapie, bachbloesem therapie, bloesemtherapie en een opleiding tot healer.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij een verlies en rouwverwerking.

Rouwverwerking Lelystad: afspraak maken en Tarieven

Consult 1,5 uur € 85
Consult 1 uur    € 60

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Het is ook mogelijk om complexen van bloesemremedies die een verliesproces ondersteunen te bestellen, voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak klik hier  
Telefoon: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok