Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wat is EFT

Welkom op de website van de Praktijk. Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling, Verlies en Rouwverwerking, Stress klachten, Burn-out klachten en Verlies van gezondheid.

Wat is EFT: wat houdt EFT in

EFT is een Emotionele bevrijdingstechniek (Emotional Freedom Techniques). EFT is een methode om negatieve emoties te neutraliseren door middel van een soort acupressuur. EFT is ontwikkeld door Gary Craig. Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn. Dit tikken maakt de emoties los. Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. De energie die stroomt opnieuw vrijuit en je voelt je weer meer in evenwicht. Door EFT kun je je klacht of probleem verplaatsen, loslaten en vergeten. 

Lees meer...

EFT Amsterdam

Welkom op de site van de Praktijk.
Praktijk voor counselling, persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid en begeleiding bij stressklachten en burn-out.

EFT Amsterdam: wat is EFT

EFT is een Emotionele bevrijdingstechniek (Emotional Freedom Techniques).
EFT is een methode die de spanning of emotionele lading van je probleem of klacht afneemt en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt. Dit kan doorwerken op veel gebieden in je leven, in je relatie, beter worden in de sport, mensen gemakkelijker benaderen, positiever naar jezelf en naar het leven kijken.
EFT is ontwikkeld door Gary Craig. 

Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn. Dit tikken maakt de emoties los. Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. De energie die stroomt opnieuw vrijuit en je voelt je weer meer in evenwicht. Door EFT kun je je klacht of probleem verplaatsen, loslaten en vergeten. 

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok