Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wat is coaching

Welkom bij de praktijk voor persoonlijke groei en bewustwording, begeleiding bij verlies van gezondheid, verlies en rouwverwerking, stress en Wat is coachingburnout en begeleiding bij alle vormen van angst. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, tevens is het mogelijk om een consult via skype of via de telefoon te ontvangen.

Wat is coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding, als coach ondersteun ik je om een (vooraf) vastgesteld ontwikkeldoel te realiseren. Het doel wordt door jou zelf  bepaald. Bij coaching gaat het vaak om het ontwikkelen van competenties, of om de persoonlijke effectiviteit te vergroten. Als coach ondersteun ik je bij het onderzoeken wat nodig is om je eigen ontwikkeldoel te realiseren. Ik geef je niet de antwoorden maar help je wel bij het vinden van de antwoorden die passen bij je vraag.
Na de sessie ga je niet naar huis met pasklare oplossingen, maar met oplossingsrichtingen waarmee je in de praktijk aan de slag kan gaan. De ervaringen die je opdoet die worden dan weer besproken tijdens een volgende coachingsessie. Dan kijken we samen naar wat wel heeft gewerkt, wat niet zo goed uitpakte en wat heeft ertoe bijgedragen dat het werkte, wat zou je beter net wat anders kunnen doen, zodat het realiseren van je doel mogelijk wat dichterbij komt.

Coaching valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraars, alleen counselling wordt (deels) vergoed door zorgverzekeraars!

Wat is coaching: voor wie

Mensen komen met veel uiteenlopende vragen bij een coach. Vaak omdat ze zelf niet tevreden zijn over de resultaten op het werk, het loopt niet lekker privé of je loopt tegen je eigen karaktertrekken op. In eerste instantie zal je proberen je uitdaging zelf op te lossen, je denkt erover na en je probeert inzicht te krijgen. Als dit niet lukt ga je vaak met vrienden praten, familie en kennissen en je hoop op een gouden tip of goed advies. Vaak zie je dat dit niet werkt omdat het moeilijk is naar jezelf te kijken, er komen veel emoties naar boven en daardoor mis je het inzicht. Ook praten met anderen lost weinig op. Andere mensen geven vaak het advies, hoe goed bedoeld ook wat ze zelf willen horen. En dat is waarschijnlijk net niet wat jij nodig hebt.
Als je een probleem hebt, of beter gezegd een uitdaging dan is een professionele coach de aangewezen persoon om samen met jou je uitdaging te bekijken en met jou een oplossing te vinden.

Alle verandering begint bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Coaching werkt het beste bij mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en die bereid zijn actie te ondernemen. Coaching kan je helpen bij het opbouwen van meer zelfvertrouwen, meer positiviteit ervaren en het ervaren van meer levensgeluk.

Coaching kan een preventieve werking hebben voor psychische klachten, zoals stress, burnout en depressie. Stagnatie in bekwaamheid en verdere ontwikkeling, worden immers als belangrijke bronnen van oorsprong van deze klachten beschouwd. 

Wat is coaching: waarom werkt het

Coaching is erg resultaatgericht. Coaching pakt direkt het probleem aan en vindt - samen met jou - een oplossing.
Als je vraagt aan mensen hoe ze coaching hebben ervaren, dan zeggen ze vaak "het is grappig, ik weet niet precies hoe het gesprek ging, maar aan het eind had ik veel meer inzicht en wist ik wat ik wilde en kon doen". Het is voor mensen lastig te beschrijven wat er nu precies gebeurde. Als coach stelde ik vragen en gaf een aantal suggesties en op de één of andere manier raakte dat net de essentie van het probleem en werd de oplossing duidelijk.

Door het stellen van de juiste vragen, het achterhalen van je werkelijke behoefte, het creëren van inzicht in je persoonlijkheid en je doelen en het geven van suggesties, maakt van een coachinggesprek een succes.
Het resultaat: je kunt zelfstandig verder omdat je beter weet wat je wilt en hoe je dat kan bereiken. Door het inzicht wat er is ontstaan heb je een ander uitzicht gekregen.

Wat is coaching: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (Paramedisch Natuurgeneeskundige therapie). Ik ben als professioneel geregistreerd Registercounsellor ABvC® gespecialiseerd in het begeleiden van mensen, zowel bij emotionele, mentale, psychische en fysieke klachten. Persoonlijke ontwikkeling, coaching en counselling, psychologie, energetisch werk, medische kennis en natuurlijke geneeswijzen zijn mijn passies. Ik ben een gediplomeerd coach/ counsellor, healer, bachbloesemtherapeut en spagyriek (plantgeneeskunde) therapeut en ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ. Dit maakt het mogelijk dat veel zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden.

Wat is coaching: afspraak maken en tarieven

Tarieven: klik hier

In de prijs is inbegrepen dat een consult kan uitlopen tot maximaal 15 minuten.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Je kunt natuurlijk ook via de telefoon contact opnemen: 06-40118916 

Levenscoach Lelystad

Welkom op de website van levenscoach Lelystad. Levenscoach Lelystad is een praktijk waar je terecht kunt voor zingevingsvragen, fysieke klachten en Levenscoach Lelystadpsychische klachten, stress en burn-out, verlies en rouwverwerking, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Levenscoaching gaat over het vergroten van de tevredenheid met jezelf en met de manier waarop je in het leven staat. Levenscoaching is aan de orde wanneer je behoefte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen ten aanzien van onderwerpen als omgaan met kritiek, het vergroten van zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, keuzes maken, contact durven leggen en omgaan met gevoelens.

Levenscoach Lelystad: wat is het

Met het starten van levenscoaching kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar jouw onderwerp kijken. We kunnen stilstaan bij de geschiedenis ervan. Hoe het zich zo gevormd heeft, wie er invloed op hebben gehad en aan welke invloed het heeft ontbroken. We kijken naar het hier en nu, hoeveel invloed heeft dit onderwerp nu nog in je leven. Welke keuzes maak je nu wel en welke niet, welke doelen streef je na, en hoeveel invloed heeft je onderwerp in dit streven.

Levenscoach Lelystad: voor wie

Mensen ervaren vaak onzekerheid door de steeds hogere eisen die in onze complexe huidige maatschappij worden gesteld, dit zowel in de privé sfeer als op het werk. Dit kan stress geven of resulteren in faalangst, het leven loopt niet helemaal zoals jij het zelf voor ogen hebt, je krijgt last van onzekerheden, dit geeft nog meer stress met alle gevolgen van dien. Als dit lang aan houdt kan dit resulteren in een burnout of een depressie.
Levenscoaching stimuleert je om obstakels uit de weg te ruimen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt. Met humor, creativiteit, doortastendheid en aandacht help ik je jouw levenskwaliteit op praktische en duurzame manier te verbeteren.

Levenscoach Lelystad: werkwijze

Samen gaan we een proces aan waarbij je enerzijds persoonlijke inzichten opdoet en anderzijds leert om zaken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.
In het eerste gesprek bespreken we je situatie en samen kijken we of levenscoaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en persoonlijke situatie.
De gesprekken kunnen naar behoefte ondersteund worden met healing, bachbloesemremedies of plantgeneeskunde.
De consulten worden gegeven in een rustige omgeving waarin een veilige omgeving centraal staat.

Levenscoach lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. 
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.
Ik heb 27 jaar in de hulpverlening gewerkt in diverse functies, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces. Ik doe dit met veel passie, iedere mens is anders en ik streef naar maatwerk. Tevens heb ik er altijd naar gestreefd om zoveel mogelijk kennis tot mijn beschikking te hebben, zodat ik een ieder kan begeleiden en ondersteunen op een manier die past bij de persoon.

Levenscoach Lelystad: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur      60 euro
Consult 1,5 uur   85 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en polisvoorwaarden.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916 

 

Amsterdam coach

Welkom bij Amsterdam coach, praktijk voor coaching en counselling, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten Amsterdam coachen psychische klachten. Het leven zit vol uitdagingen, er komen problemen op je pad, ziektes, spanningen. Met het één kun je goed omgaan, met het ander wat minder. Soms weet je het gewoon even niet meer en kun je door de veelheid en complexiteit van gebeurtenissen en emoties niet meer zien welke keus je het beste kunt maken of hoe iets in elkaar zit. Misschien wil je je verhaal gewoon eens kwijt? Dan is counselling of coaching wellicht iets voor jou..

Consulten bij Amsterdam coach worden gegeven in Amsterdam, De Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier 
Tel: 06-40118916

Amsterdam coach: wat is het

Counselling is een laagdrempelige, vaak kortdurende vorm van psychosociale begeleiding. Counselling helpt om inzicht te krijgen in je denken, voelen, beleven en handelen. Het helpt je om de mogelijkheden die er zijn en de kwaliteiten die je hebt te ontdekken, optimaliseren en beter te benutten. Counselling gaat ervan uit dat je zelf eigenlijk weet wat de oplossing is voor je probleem of het antwoord op je vraag is, maar dat je daar zelf even niet bij kan. Het gaat uit van de mogelijkheden die er zijn, niet de beperkingen.

Amsterdam coach: voor wie

Het je het gevoel dat je vastzit? Zit je niet lekker in je vel? Zijn er situaties die je niet kunt verwerken? Heb je moeite met emoties, gebeurtenissen een plek geven? Weet je wel wat je wil maar lukt het je maar steeds niet om dat te bereiken. Zijn er andere dingen die je dwars zitten? Dan kan counselling en coaching je misschien van dienst zijn. Amsterdam coach heeft speciale aandacht voor mensen die chronisch ziek zijn.
Fysieke klachten en psychische klachten kunnen daarbij ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Amsterdam coach: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en wat je zou willen bereiken. We kijken of counselling en coaching mogelijkheden biedt voor jouw probleem en jouw specifieke situatie. Tevens bespreken we of er behoefte is aan ondersteuning bij de klacht met natuurlijke geneeswijzen.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaatsvinden via skype of e-mail.

Amsterdam coach: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Amsterdam coach: afspraak maken en tarieven

Het is mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen, dit kost 15 euro per 15 minuten.
Voor meer informatie: klik hier

Consult 1 uur   70 euro (inclusief BTW)

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Coachen en begeleiden

Coachen en begeleiden

Welkom bij coachen en begeleiden, praktijk voor bewustwording en innerlijke groei. Je kan in de praktijk terecht voor fysieke en psychische klachten, stress gerelateerde klachten, omgaan met ziekte of zieken en verlies en rouwverwerking. Het is mogelijk om de klacht of hulpvraag te ondersteunen met een healing, bachbloesemremedies of spagyriek plantgeneeskunde. Uitleg van deze methoden vind je op mijn website: klik hier 
Er worden consulten gegeven in Amsterdam en Lelystad, tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of via skype.

Coachen en begeleiden: wat is het

1 op 1 coaching richt zich op het begeleiden van jou bij jouw eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit kan gaan over verdere ontwikkeling van jouw talenten, om die nog beter te kunnen inzetten, maar het kan ook gaan over aspecten waarin je worstelt of wellicht zelfs vastloopt. Bij het laatste kan je bijvoorbeeld denken aan het niet vaardig zijn in bepaalde persoonlijke of zakelijke competenties of stress gerelateerde onderwerpen, mogelijk veroorzaakt door werkdruk of hoge eisen die gesteld worden, professionele dan wel persoonlijke relatieproblemen, een verlieservaring of scheiding etc. Je kan in de praktijk ook terecht voor ondersteuning bij allerlei vormen van angsten, te denken valt aan faalangst, straatvrees ....... De begeleiding is bij het laatste gericht op angstreductie zodat je je leven kan gaan leiden zoals jij dit voor ogen hebt.

Coachen en begeleiden: voor wie

Als coach kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering, waardoor je meer zicht op je functioneren kan krijgen en je bewust wordt van belemmerende patronen en gedachten. Dan kan je deze belemmeringen los gaan laten en kan er ruimte ontstaan voor nieuwe mogelijkheden en het maken van andere keuzes. Als coach ga ik uit van je eigen kracht en zelfhelend vermogen, dit wordt aangezet tijdens de consulten waardoor je zelf de regie in handen hebt in wat je wil bereiken in het leven, je kunt zelf weer verder vanuit balans en uitzicht.
Als je jezelf afvraagt hoe kan ik zelf ......

 • Mijn balans vinden en behouden in het leven
 • Mijn faalangst en onzekerheden overwinnen
 • Het verdriet een plek geven in mijn leven
 • Mijn grenzen stellen en bewaken
 • Uitzoeken wat ik echt wil
 • Mijn energie en motivatie terugvinden
 • Omgaan met balans werk en privé
 • Zingeving geven aan mijn leven
 • Ondersteuning bij fysieke klachten 
 • Leren omgaan met chronische klachten
 • Positiever communiceren

... ... en zo kunnen er nog veel meer vragen zijn die je zou willen onderzoeken. Door inzichten ontstaat er ruimte voor verandering en ontwikkeling van jouzelf als mens en in je dagelijkse leven. Je kunt je leven gaan oppakken vanuit je eigen kracht.

Coachen en begeleiden: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962). Naast mijn werk als counselor/ coach, healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut, werk ik ook nog als verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in de zorg en hulpverlening. Als hulpverlener ben ik gewend om in oplossingen te denken en mensen te begeleiden of te coachen. Ik heb oprechte interesse voor de mensen om me heen en de personen die ik coach. Ik biedt een luisterend oor, daag je uit, maar denk ook met je mee, samen onderzoeken we alle mogelijkheden, jij neemt alle beslissingen. Centraal staat respect voor wie jij bent, je mening en de beslissingen die je maakt. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen ben ik register counsellor en volg ik jaarlijks bij- en nascholingen, dit ook voor de natuurlijke geneeswijzen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van de behandeling vergoeden.

Coachen en begeleiden: afspraak maken en tarieven

Consulten via skype of telefonisch zijn 30 euro voor een half uur, 60 euro voor een uur. 
De consulten zijn vrijgesteld van BTW.

Consult Lelystad       1 uur       60 euro
Consult Lelystad       1,5 uur    85 euro
Consult Amsterdam  1 uur       70 euro

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Het is ook mogelijk om te bellen tel: 06-40118916

 

Levenscoach Amsterdam

Welkom op de site van levenscoach Amsterdam. Levenscoach is een praktijk waar je terecht kunt voor fysieke klachten, psychische klachten en is voor Levenscoach Amsterdamiedereen geschikt die zich wil ontwikkelen, groeien en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot ontplooiing te komen, wat is gericht op het ontplooiien van onze talenten en het creeeren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. 

Levenscoach Amsterdam: wat is het

Hoe goed ken jij jezelf? In eerste instantie lijkt het alsof je van anderen leert, maar er is zoveel van wat je van jezelf  en over jezelf kan leren. Dit is een continue proces wat persoonlijke groei wordt genoemd, met het leven als ontdekkingsreis. Zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn op de weg naar persoonlijke groei van essentieel belang. Deze groei is een verrijking voor het leven, maar hoe kun je aan jezelf werken, wat doe je met de inzichten die je krijgt en hoe bereik jij je doelen?
Dat begint bij de basis, leven vanuit je eigen kracht, durven om voor jezelf te gaan staan, durven keuzes te maken, maar het belangrijkste is om vooral jezelf te zijn.
De gesprekken zijn erop gericht om meer te gaan leven vanuit jouw innerlijke kracht en te ontdekken waar jouw talent en ontplooing zit en onderzoeken wat dit mogelijk nog blokkeert, waardoor inzicht ontstaat. De gesprekken kunnen naar wens worden ondersteund met healing, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde.

Levenscoach Amsterdam: voor wie

Levenscoach Amsterdam is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, groeien, tot ontwikkeling wil komen en volledige ontplooiing.
 
Levenscoach Amsterdam kan ondersteuning bieden bij: slaapproblemen, verlies van baan, scheiding, vermoeidheid, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, het verminderen van angsten, uit balans zijn, depressie, rug en nekklachten, pijnen, gedragsverandering, het verbeteren van sociale contacten en relaties, hooggevoeligheid, adhd, overgewicht etc.

Levenscoach Amsterdam: werkwijze

Ieder persoon is verschillend, bij levenscoaching Amsterdam wordt maatwerk geleverd, jouw vertrekpunt zal dienen als leidraad van de sessie.
Er wordt gewerkt aan de doelen die jij wil behalen.
Het eerste consult begint met een intake, waarin we jouw hulpvraag bespreken, jouw persoonlijke situatie staat daarin centraal.

Levenscoach Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben de oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Met de praktijk ben ik werkzaam zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik beschik over een gezonde dosis kennis en werkervaring. Mijn achtergrond is Z verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Tevens ben ik een geregistreerd counsellor en lid van de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.
Tevens heb ik diverse opleidingen gedaan binnen de natuurlijke geneeswijzen en werk ik in de praktijk met healing, bachbloesemremedies en spagyriek plantgeneeskunde.

Levenscoach Amsterdam: afspraak maken en tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en je polisvoorwaarden.

Consult 1 uur          70 euro
Consult 1/2 uur       35 euro

Consulten zijn ook mogelijk via de telefoon en skype, deze kosten 15 euro per 15 minuten.
Voor meer informatie: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier   
Tel: 06-40118916

 

Coaching Amsterdam

Welkom op de site van Coaching Amsterdam. Praktijk voor coaching, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, psychische klachten en Coaching Amsterdamlichamelijke klachten. Coaching Amsterdam biedt counselling, begeleiding en ondersteuning bij jouw klacht. Coaching Amsterdam bevindt zich in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091EJ, Amsterdam.
Voor het maken van een afspraak klik hier

Coaching Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag. Tijdens een consult kan ik gebruik maken van verschillende technieken tijdens een counselling consult.

Coaching Amsterdam: resultaat

Als coach/ register counsellor begeleid ik je bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en op de patronen in je leven. Dit door te luisteren, vragen te stellen en te spiegelen. Je gaat zo jezelf weer opnieuw ontdekken en iedere ontdekking zal een positieve invloed hebben op alle situaties die je in het leven tegenkomt, omdat je de nieuwe inzichten hierin gaat meenemen.

Coaching Amsterdam: voor wie

Coaching Amsterdam is voor mensen die verder willen komen in het leven en zich niet laten belemmeren door hun overtuigingen. Coaching Amsterdam is voor het vinden van een nieuw evenwicht in je leven en het vinden van balans om te komen tot het behalen van je levensdoelen die je hebt gesteld.  

Coaching Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Voor het maken van een afspraak klik hier

Tarieven
Consult 1 uur                       75 euro
Via skype of telefonisch   35 euro voor een half uur

Het is mogelijk om een consult telefonisch of via skype te ontvangen: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en je polis.
Counselling wordt (deels) vergoed door veel zorgverzekeraars.

Coaching en counseling praktijk

Welkom bij coaching en counseling praktijk. Coaching en counseling praktijk is een praktijk waar je terecht kunt voor persoonlijke groei en ontwikkeling, voor Coaching en counseling praktijkpsychische en lichamelijke klachten, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out, ontspanning en vitaliteit en zingevingsvraagstukken. In de praktijk kunnen processen en klachten ondersteund worden met healing, bloesemtherapie en spagyriek plantgeneeskunde. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad.

Coaching en counseling praktijk: voor wie

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk in het leven en daar zelf even niet uitkomt.
Hoe sterk je ook bent, soms kan een samenloop van omstandigheden ervoor zorgen dat je leven stroef loopt of dat je last krijgt van lichamelijke of psychische klachten. Als je niet goed in je vel zit, voel je dat in je lichaam en merk je dat aan je emoties. Dit alles overkomt je niet voor niets, het nodigt je uit om jezelf eens onder de loep te nemen.
Coaching en counseling is voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien. Een coachings- of counsellingstraject kan je inzetten bij de volgende vraagstukken:

 • Relaties en conflicten
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Vitaliteit
 • Stressreductie
 • Werk en loopbaan
 • Zingeving aan het leven
 • Omgaan met ziekte
 • Verlies en rouw
 • Gezondheid (psychisch, fysiek, sociaal)

Coaching en counseling praktijk: herken je dit?

Ik wil graag het verdriet een plek geven
Ik wil leren omgaan met een verlies ervaring
Ik heb het veel te druk al jarenlang
Ik heb moeite om mijn grenzen aan te geven
Ik ervaar een innerlijke onrust maar weet niet waar dit vandaan komt
Ik wil leren ontspannen en genieten van het leven
Ik zou zo graag bij mezelf willen blijven in diverse situaties
Doe ik nog wel in het leven wat ik graag wil doen?
Ik heb zo'n last van angsten 
Ik zou graag meer zelfvertrouwen op willen bouwen
Ik wil leren omgaan met de gevolgen van ....
Ik heb behoefte aan meer balans tussen mijn werk en privé 
Ik zoek hulp bij het leren omgaan met mijn ziekte

Coaching en counseling praktijk: methoden en werkvormen

Mijn manier van werken is afhankelijk van de persoon, de situatie en de vraagstelling. We bespreken altijd samen wat je wilt en wat daarvoor nodig is. Jouw doelstellingen staan daarbij centraal.
Ik maak zonodig gebruik van healing, bachboesem remedies, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. Ook maak ik gebruik van creatieve werkvormen, EFT, systemisch werk, kernkwadranten en spirituele kaarten. Uitgebreide informatie kan je vinden op de verschillende pagina's van mijn website.
Website: klik hier

Coaching en counseling praktijk: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962). Ik ben een geregistreerd professioneel counsellor en gediplomeerd healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut. Van jongsaf aan hield ik me al bezig met hulpverlenen aan mensen en was ik geinteresseerd in planten en hun geneeskrachtige werking. Als kind was ik al hoogsensitief en had een vorm van helder zien, weten en horen. In de loop van mijn leven is dit verder ontwikkeld en is het een talent geworden die ik inzet in mijn werk. Tijdens het coachproces ga ik uit van gelijkwaardigheid en respect. 
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABVC en RBCZ, waardoor de consulten deels worden vergoed door veel zorgverzekeraars.

Coaching en Counseling praktijk: afspraak maken en tarieven

Het is mogelijk om een telefonisch consult of een consult via skype te ontvangen, dit kost 60 euro per uur.

Consult 1 uur Lelystad        60 euro
Consult 1 1/2 uur Lelystad  85 euro
Consult 1 uur Amsterdam   70 euro

Voor het maken van een afspraak: klik hier 
Je mag ook bellen tel: 06-40118916 

 

Life Coaching Lelystad

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, healing, coaching en counselling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Life Coaching Lelystad: wat is het

Mensen ervaren vaak onzekerheid, doordat er in onze huidige complexe maatschappij steeds hogere eisen gesteld worden, zowel op het werk als in de privé sfeer. Dit kan faalangst geven doordat je niet weet wat je wil, het geeft stress, problemen in je relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen, je gaat je onzekerder voelen en je krijgt steeds meer stress. Daardoor kan er een depressie of burnout ontstaan. Dan kan alles stil komen te liggen. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig.

Life coaching Lelystad: voor wie

Tijdens life coaching stel ik regelmatig de vragen: Wat wil je nu werkelijk in het leven? Waar ligt jouw passie? Wat is werkelijk zinvol in jouw leven? Waar ben je echt goed in? Met wat voor mensen wil jij echt omgaan?
Life coaching is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooing wil komen. Ieder mens heeft vele gebieden in zich waarin hij tot ontplooing wil komen. In ieder mens zit dit natuurlijke verlangen, wat gericht is op het ontplooien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. Het zijn speciale verlangens die telkens weer in ons leven terugkomen.

Life coaching Lelystad: resultaat

Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten, bij life coaching besteden we aandacht aan deze talenten en hoe die het beste tot bloei kunnen worden gebracht. Ook kijken we naar eventuele remmingen die de ontplooing van onze talenten tegenwerken.
We besteden aandacht aan wie je bent, wat je wilt en wat je kan en brengen balans op die gebieden in je leven die balans nodig hebben. Je zal je na verloop van tijd meer in harmonie voelen komen en geestelijk en lichamelijk meer in balans.

Life coaching lelystad: werkwijze

In het eerste gesprek bespreken we je situatie, we kijken wat het probleem is en welke klachten er zijn. Samen kijken we of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en jouw persoonlijke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype of e-mail. 

Life coaching lelystad: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counselor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Life coaching Lelystad: afspraak maken en tarieven

Consult   1 uur      60 euro 
Consult   1,5 uur   85 euro 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier 
Tel: 06-40118916 

 

Coaching Lelystad

Welkom bij coaching Lelystad, de oprichtster is Nishkampa van de Breevaart.  Als coach bied ik ondersteuning bij verlies van gezondheid, verlies en rouw, stress en burnout, fysieke klachten en/ of moeilijke situaties in jouw leven. Coaching LelystadCoaching Lelystad staat voor de balans in jezelf en je leven terug vinden.

Ben je geinteresseerd klik hier 

Coaching Lelystad: voor wie

Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven, het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit, rouw en verliesverwerking, verlies van gezondheid, loslaten van angst en verdriet, angst voor de dood, depressie, stress, overspannenheid en (dreigende) burn-out, sociaal- emotionele problemen, chronische vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, onverklaarbare klachten, problemen op het werk, communicatie problemen en conflicten, relatieproblemen, slaapproblemen en concentratieverlies, leermoeilijkheden, nek- schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen etc.

Een persoonlijk consult kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden. Mijn uitgangspunt is balans brengen in lichaam, geest en ziel. Zodra daar een verstoring zit, ofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. 

Coaching Lelystad: voordelen

Uiteindelijk ben je je meer bewust van wat de oorzaak is van je geestelijke en lichamelijke klachten. Door de oorzaak te behandelen is het mogelijk om verlichting te krijgen, waardoor jouw kwaliteit van leven kan toenemen. Ook ben je je meer bewust van hoe jij in het leven staat. Je hebt hierdoor meer zelfvertrouwen en je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoeften, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je hebt dan de regie over jouw leven (weer) in eigen hand.
Ik houd me aan de Ethische Code van de NOBCO dit is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (www.nobco.nl). De code impliceert dat hetgeen wordt besproken tijdens coaching sessies strikt vertrouwelijk is.

Coaching Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, ik ben een geregistreerd counselor en werkzaam in Amsterdam en Lelystad en heb ruim ervaring in het begeleiden van mensen.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching.
Mijn eigen traject van zelfontwikkeling is begonnen in 1992.
Ik hield me bezig met levensvragen en onderzocht het hoe en waarom. Ik was als kind al hoogsensitief en had paranormale ervaringen. Door de jaren heen kwam de juiste begeleiding op mijn pad hiervoor en kon ik door vallen en opstaan mijn eigen pad van spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling aangaan. Door dit pad te bewandelen ben ik het leven gaan benaderen vanuit een spirituele en holistische visie.

Coaching Lelystad: afspraak maken en Tarieven

Tarieven

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. De meeste zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel van) counselling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC, RBCZ en BATC.

Het is mogelijk om een consult via de telefoon of via skype te ontvangen, voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak klik hier 
Telefoon: 06-40118916  
 

Coach in Amsterdam

Welkom op de website van Coach in Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling en natuurlijke geneeswijzen. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of via skype te ontvangen. Als mens kan je van tijd tot tijd met vraagstukken of problemen kampen, die vragen om een proces van verheldering, waardoor duidelijk kan worden wat de meest adequate strategie is om ermee om te gaan. Je kan te maken krijgen met conflicten, het functioneren kan beter of de vitaliteit raakt beneden peil en dat roept allerlei vragen en onlustgevoelens op. Coaching kan hierbij een ondersteunende begeleiding zijn om hetgeen wat vast zit weer vlot te trekken. 

Coach in Amsterdam: wat is het

Je kunt bij mij terecht met alle grote en kleine levensvragen, als je iets ontwikkelen wil of iets veranderen wil, of juist als je niet weet wat je wilt.
Als coach help ik jou om jouw doel te bereiken. Meestal is dit grip op emoties te krijgen zoals angst, trauma en depressie of een andere nare emotie. Deskundige begeleiding van een coach is welkom wanneer je vooruit wil in je leven. Jezelf ontdekken, je effectiviteit verhogen, je beter in je vel voelen of leren omgaan met emoties dan is dat aangenamer met de juiste ondersteuning. 

Coach in Amsterdam: voor wie

Coaching kan een waardevolle bijdrage leveren aan mensen, zodat je de juiste ondersteuning krijg om je leven vorm te geven zoals je dat graag zou willen. Voor sommige mensen geldt dat coaching hun leven letterlijk in positieve zin kan veranderen. Met de hulp van een coach kan je situaties beter beoordelen, meer van de ervaring leren, betere keuzes maken en besluiten nemen en effectievere acties aanleren. Voor de meeste mensen is het leven wel eens moeilijk. We zetten onszelf ontzettend onder druk om veel te krijgen, veel te doen en om succesvol te zijn op die terreinen van het leven die we belangrijk vinden. Door ondersteuning van een coach kan je jezelf richten op wat echt belangrijk is, zodat je kan doen wat nodig is om dat te verwezenlijken.

Coach in Amsterdam: mogelijke hulpvragen

 • Stressklachten
 • Allerlei vage klachten
 • Meer plezier in je werk krijgen of veranderen van baan
 • Je relatie verkennen
 • Verlies en rouwverwerking
 • Verlies van gezondheid
 • Het vinden van zingeving in je leven of levensdoelen vinden
 • Je wilt meer zelfvertrouwen
 • Omgaan met angsten
 • Je loopt iedere keer tegen dezelfde problemen aan
 • Je wilt je leven anders inrichten
 • Ect.

COach in Amsterdam: resultaat

Het uitgangspunt is het hier en nu met beide benen op de grond. Mijn uitgangspunt is dat de oplossing in jezelf besloten zit. Door gesprekken, oefeningen en zonodig ondersteuning met bloesemtherapie, healing of complexen vanuit de plantgeneeskunde wordt je bewust van wat er in jezelf leeft. Er onstaan inzichten en je krijgt tools mee om om er naar te kijken en het een plek te geven. De positieve energie gaat weer stromen naar hetgeen wat je werkelijk wilt. Je gaat je realiseren dat jij altijd een keuze hebt, doordat je hier vaardiger in wordt neemt je zelfvertrouwen toe en kom je steeds meer in je eigen kracht te staan.

Coach in Amsterdam: Over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Tevens is het mogelijk om consulten via de telefoon of via Skype te ontvangen. Ik ben een geregistreerd counsellor en professionele coach, tevens heb ik me gespecialiseerd in healing en natuurlijke geneeswijzen. Met de praktijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden. Voor een professionele uitoefening van mijn beroep consulteer ik regelmatig collega's en volg ik jaarlijks bij en nascholingen.

Coach in Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur          70 euro

Voor consulten via Skype of telefonisch is het tarief 60 euro per uur en 30 euro voor een half uur.

Uiteraard ben je van harte welkom voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier  
Tel: 06-40118916 

 

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor coaching en counselling. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Life coaching Amsterdam: wat is het

In de huidige complexe maatschappij worden er steeds hogere eisen gesteld, zowel op het werk als in de privé-sfeer. Je moet niet alleen veel presteren op je werk, maar ook thuis.
Mensen ervaren daarom vaak onzekerheid, faalangst, je weet niet wat je wil, stress, problemen in de relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen. Daardoor ga je jezelf steeds onzekerder voelen en krijg je steeds meer stress. In het ergste geval zakken mensen in een depressie of burnout. Dan ligt alles stil. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig.

Life coaching Amsterdam: voor wie

Voor een ieder die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooiing wil komen. Ieder mens heeft vele gebieden in zich waarin hij tot ontplooiing wil komen, in ieder mens zit dit natuurlijke verlangen. Dit verlangen is gericht op het ontplooiien van onze talenten en het creëren van een evenwichtige groei van de persoonlijkheid. We zijn gelukkig als we naar onze verlangens luisteren. Het zijn hele speciale verlangens die telkens weer in ons leven terugkomen.
Tijdens life coaching stel ik regelmatig de vragen: Wat wil je nu werkelijk in het leven? Waar ligt jouw passie? Wat is werkelijk zinvol in jouw leven? Waar ben je echt goed in? Met wat voor mensen wil jij echt omgaan? 
Deze diepe verlangens zijn in feite uitingen van onze belangrijkste levensopdrachten. Het zijn boodschappen uit ons hart die ons vertellen wat we in ons leven het beste kunnen doen.

Bij life coaching besteden we aandacht aan wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten, bij life coaching besteden we aandacht aan deze talenten en hoe die het beste tot bloei kan worden gebracht. Ook kijken we naar eventuele remmingen die de ontplooiing van onze talenten tegenwerken.
Om gelukkig te zijn in het leven en om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen, is het belangrijk om deze gebieden in balans te brengen. 

Life Coaching Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. We kijken samen of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en jouw persoonlijke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype of e-mail.

Life Coaching Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd registercounsellor en werkzaam in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counselor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Life Coaching Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult     1 uur 75 euro (BTW vrijgesteld)

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.
Het is ook mogelijk om een consult te ontvangen in mijn praktijk als natuurgeneeskundig therapeut klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916

Coaching & Counselling

Spirituele Coaching en Counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zul je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Als coach en counsellor ondersteun en begeleid ik je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Persoonlijke counselling kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Graag zet ik mijn vaardigheden in om je te begeleiden op je pad van ontwikkeling en groei. Mijn helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderwetendheid kan ik hierbij inzetten.

Spirituele Coaching en Counselling kan helpen bij:

 • Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
 • Het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven
 • Levensvragen en zingeving
 • Rouw en verliesverwerking
 • Loslaten van angst en verdriet
 • Angst voor de dood
 • Klachten van depressieve aard
 • Emotionele problemen
 • Chronische vermoeidheid
 • Vage lichamelijke klachten
 • Problemen op het werk
 • Communicatie problemen en conflicten
 • Relatieproblemen
 • Slaapproblemen en concentratieverlies
 • Stress, overspannenheid en (dreigende) burn-out
 • Leermoeilijkheden
 • Het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit

Op alle geboden dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing (klik hier)

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok