Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Rouwverwerking Amsterdam

Welkom op de site van rouwverwerking Amsterdam. Praktijk voor verlies- en rouwverwerking, begeleiding bij verlies van gezondheid, stress en burn-out, coaching, counselling en persoonlijke ontwikkeling.
Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met een verlieservaring, mijn werkwijze is erop gericht je te begeleiden bij je rouw en verdriet en om je levenslust en veerkracht te vergroten.

Rouwverwerking Amsterdam: voor wie

Voor een ieder die te maken krijgt met een verlies en een periode van rouw die daarop volgt. Verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen aanleiding geven tot een rouwproces:

  • Het verlies van je gezondheid door een ernstige of chronische ziekte
  • Het verlies van een dierbaar persoon die belangrijk voor je is
  • Een echtscheiding
  • Verlies van werk
  • Een verhuizing
  • Een lichamelijke- of geestelijke beperking

Rouwverwerking Amsterdam: wat is het Rouwverwerking Amsterdam

Rouw gaat zijn eigen weg, ieder rouwproces bestaat uit een aantal stappen en is voor iedereen anders. Daar staat geen tijd voor.
Ook lopen de stappen door elkaar heen en de stappen wisselen elkaar af. Ik begeleid je bij het proces van laagje voor laagje bewust worden van de impact van het verlies, van ontkenning naar erkenning te gaan. Door het doorleven van het verdriet groei je door naar door- leven.
Tijdens dit proces ga je bewust laagje voor laagje los laten, je geeft het verlies stapsgewijs een plek in je leven, het verdriet kan meer naar de achtergrond gaan en er kunnen weer momenten van ontspanning ontstaan.

Rouwverwerking Amsterdam: resultaat

Doordat het verdriet naar de achtergrond gaat na verloop van tijd, krijg je weer zin om dingen te ondernemen, je krijgt weer grip op je leven, er komt weer ruimte voor blijdschap, zelfvertrouwen en je voelt je weer positiever in het leven staan en meer in balans. Er is inzicht gekomen, waardoor uitzicht kan ontstaan.

Rouwverwerking Amsterdam: werkwijze

Tijdens het proces ga je bewust laagje voor laagje loslaten, zodat er weer ruimte komt voor het opbouwen van een nieuwe levensstructuur. 
In het eerste gesprek bespreken we je situatie en welke werkwijze jij het meest prettig vind. 
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via  de telefoon of via skype, voor meer informatie: klik hier

Rouwverwerking Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (natuurgeneeskundige therapie) te Lelystad. Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC┬« en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam. 
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Rouwverwerking Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.

Voor het maken van een afspraak klik hier
Tel: 06-40118916 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok