Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wat is een registercounsellor

 Een Registercounsellor ABvC® begeleidt de client in processen rond persoonlijke groei, ontwikkeling en het eigen kunnen. Daarbij komen niet alleen de actuele klachten aan bod, maar alle levensomstandigheden waarbij eigenwaarde, gezondheid, vitaliteit, geluk en zingeving een rol spelen. Zo wordt gewerkt aan herstel en duurzame verandering en wordt terugval of symptoomverschuiving voorkomen.
Een registercounsellor ondersteunt en begeleidt je professioneel en persoonlijk bij moeilijke of pijnlijke situaties in je leven.

Counsellors die aangesloten zijn bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABVC) worden registercounsellors ABvC® genoemd. Een registercounsellor is hbo- of universitair opgeleid, voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is gespecialiseerd in psychosociale en psychotherapeutische begeleiding.

Lees meer...

Wat is counseling

Welkom bij Wat is Counseling. Wat is counseling, wat gebeurt er tijdens de behandelingen, is counseling geschikt voor jou? Op deze pagina vind je de antwoorden.

Wat is Counseling

Counseling is een praktische psychologische hulp door middel van een één - op - één  gesprek tussen de counselor en de cliént. Deze vorm van gesprekstherapie schept helderheid in je gedachten en gevoelens en geeft je inzicht in jezelf en in je situatie. We praten over hetgeen wat belangrijk is voor jou, op dat moment en in je leven. Welke knelpunten kom je tegen? Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met je counselor een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kan gaan. Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze samen met jou op te lossen. 

Lees meer...

Persoonlijke coaching Amsterdam

 Welkom op de website van persoonlijke coaching Amsterdam. Praktijk voor persoonlijke coaching, counselling voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. 

Persoonlijke Coaching Amsterdam: voor wie

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach of counsellor. Wat stagneert er bij jou, heb je moeite met Nee zeggen, last van onzekerheid of faalangst, je bent hooggevoelig, je wilt je communicatieve vaardigheden verbeteren, je weet niet wat je wilt en wil op zoek gaan naar een zinvolle richting in je leven, je relatie loopt niet zoals je wenst, je hebt last van allerlei fysieke klachten of je wil gewoon meer inzicht in je gedrag.

Lees meer...

Voor wie Counselling

Heb je last van depressieve gevoelens?
Ervaar je veel stress op allerlei gebied?
Loopt je relatie niet goed en is er veel strijd?
Lukt het steeds maar niet om je doelen te behalen?
Zijn er moeilijke verdrietige dingen in je leven gebeurd waar je niet uitkomt?
Heb jij of je partner verlies van gezondheid en vind je het moeilijk om hier mee om te gaan?
Heb je last van angsten?

Zoek je iemand die naar je kan luisteren en jou op weg kan helpen, de problemen aanpakken en weer nieuwe mogelijkheden ontwikkelen, waardoor er weer uitzicht kan onstaan? 

Voor wie counseling: wat is het

Counseling is psychologische hulpverlening voor mensen die een tijdelijk probleem ervaren zoals angst, stressklachten, depressieve gevoelens, of die relatieproblemen hebben. Counseling werkt met gesprekken die leerzaam, inzichtgevend en bewustmakend zijn. Counseling maakt je psychisch sterker, geeft meer rust in je hoofd en helpt om stress te verminderen.

Lees meer...

Coach persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij coach/ counselor persoonlijke ontwikkeling, praktijk voor innerlijke groei en bewustwording, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out klachten, voor fysieke en psychische klachten, preventie en natuurlijke geneeswijzen, Er worden consulten gegeven zowel in Amsterdam als in Lelystad. Ook is het mogelijk om een telefonisch consult te ontvangen of een consult via Skype.

Coach persoonlijke ontwikkeling: wat is het

Persoonlijke coaching kan je gebruiken om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wenst. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is om de blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het eigen ZIJN.
Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor je open. Door het inzicht wat ontstaat zal er ook weer een nieuw uitzicht komen. 

Lees meer...

Life Coaching via skype

Welkom op de site van life coaching via skype. Life coaching via skype is een praktijk voor coaching en counselling en natuurgeneeskundige therapie. De praktijk is gevestigd te Lelystad en er worden consulten in de praktijk gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via skype.

Life coaching via Skype: wat is het 

In onze huidige maatschappij worden steeds meer eisen gesteld, dit zowel in het werk als in de privesfeer. Dit kan faalangst en onzekerheid geven doordat je niet goed weet wat je wil, het geeft stress, problemen op je werk, fysieke klachten, problemen in je relatie etc. Het leven loopt niet meer zoals je zelf zou willen en er ontstaat meer stress, waardoor de mogelijkheid op een burnout of depressie kan ontstaan. Het risico is dat alles stil kan komen te liggen en om die obstakels op te ruimen hebben mensen een life coach nodig. 

Lees meer...

Wat is Counselling

Welkom! Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC®. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als councellor en coach op het gebied van verlieservaringen, verlies van gezondheid, stress- en burn-out klachten, angsten en individuele vraagstukken. Mijn werkwijze als councellor is persoonlijk, mijn passie is om de kwaliteit van leven te vergroten en de vitaliteit te verhogen van de cliënten die de praktijk bezoeken. 
De consulten vinden plaats in een veilige en rustige omgeving.

Vertrouwen is een essentiële voorwaarde voor counselling. Als geregistreerd registercounsellor ABvC®ben ik gebonden aan een ethische code, en heb ik een beroepsgeheim waar ik me aan te houden heb.

In dit Blog leg ik uit wat counselling is en voor welke situaties counselling geschikt is.

Lees meer...

Coaching en Counseling

Welkom bij Coaching en Counseling. Coaching en Counseling is een praktijk gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, voor psychische en fysieke klachten, burn-out, verlies van gezondheid en verlies en rouwverwerking. De klacht kan zonodig ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen Praktijk Nishkampa. Er worden consulten gegeven in Lelystad en Amsterdam, ook is het mogelijk om consulten te ontvangen telefonisch of via skype.

Coaching en Counseling: Wat is het

We hebben allemaal wel eens een periode waarin het lijkt alsof je stilstaat, je kijkt wel terug maar het lijkt alsof je maar niet vooruit komt. Je voelt de behoefte om te veranderen en de dingen in je leven anders in te richten, maar je weet niet hoe je dit moet doen. Dan is dat wellicht een goed moment om een coach/ counselor in te schakelen. Als counselor kan ik je begeleiden bij het bereiken van groei en verandering. Om meer inzicht in je functioneren te krijgen en je bewust te worden van belemmerende gedachten en patronen. Zodat je die los kan gaan laten en er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden en andere keuzes. Daardoor zal er inzicht komen en kan er een nieuw uitzicht ontstaan. Na een coaching en counseling traject kan je weer zelf verder. 

Lees meer...

Skype life coach

Welkom op de site van skype life coach. Skype life coach is een praktijk voor coaching en counselling. Persoonlijke counselling kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten kunnen verminderen.
De gesprekken kunnen plaats vinden via skype, maar het is ook mogelijk om een consult in de praktijk te ontvangen.

Skype life coach: wat is het

Onder coaching wordt verstaan het begeleiden van mensen om in positieve zin te veranderen. Bij counselling is de kern het raadgeven bij het oplossen van problemen, het weghalen van belemmeringen, of het ontwikkelen van bepaalde kennis en vaardigheden. De client die stelt de doelen en komt in actie om deze te behalen. 

Lees meer...

Persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij Praktijk voor Coaching & Counselling. Herken je dit?                                                                                                                                 

 • Veel moeten van jezelf
 • Vermoeidheid
 • Faalangst
 • Onzekerheid
 • Slecht slapen
 • Vage lichamelijke klachten
 • Schuldgevoelens
 • Niet weten wat je wilt
 • Spanningen en stress
 • .....

Bij mij in de praktijk krijg je ondersteuning bij je klacht en dat duwtje in de juiste richting, zodat je weet wat je werkelijk wilt en je vanuit jouw eigen kracht je doelen kunt realiseren. 

Lees meer...

Counselling Amsterdam

Welkom bij counselling Amsterdam. Counselling Amsterdam is een praktijk voor coaching en counselling en persoonlijke ontwikkeling. Als coach/ counsellor ondersteun ik je in vele uiteenlopende situaties, vooral door goed te luisteren. Bij mij kun je je eigen persoonlijke verhaal kwijt. Zonodig vraag ik dieper door en zorg er samen met je voor, dat er meer helderheid in je situatie komt waardoor er meer inzicht kan ontstaan. Zo komt er meer ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en kijken we hoe je nieuwe wegen in kunt slaan.
In de praktijk kan je terecht voor: burn-out klachten, rouw en verlies, verlies van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Counselling Amsterdam: wat is het

Counselling helpt bij alledaagse vragen en problemen met een (lichte) psychosociale achtergrond, zoals aanhoudende stress, een gevoel van niet gelukkig zijn, relatieproblemen, rouw, vage lichamelijke klachten, een disfunctioneren op het werk, angsten, gevoelens van onzekerheid etc. Als counsellor kijk ik samen met jou naar je verleden, waar vaak gebeurtenissen hebben plaats gevonden, die je huidige situatie hebben beinvloed.
Als counsellor help ik je om je verder te ontwikkelen. 

Lees meer...

Counseling Lelystad

Welkom op de site van counseling Lelystad, praktijk voor coaching en counseling, natuurlijke geneeswijzen, verlies en rouwverwerking, begeleiding van verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Als geregistreerd counselor begeleid ik mensen die privé, in hun relatie of op het werk in een situatie terecht zijn gekomen die als pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst worden ervaren.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Counseling Lelystad: wat is het

Counseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. De counselor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Counseling is erop gericht om deze problemen en situaties inzichtelijk te krijgen en op te lossen. Door het verkregen inzicht leer je ook zelf om beter om te gaan met de bestaande problemen.
Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten of een ontevreden gevoel.  

Lees meer...

Counselor coach

Hartelijk welkom bij Counselor Coach. Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het niet goed gaat. Dat kan op het werk zijn, in je relatie, met je kinderen of je familie. Je maakt je zorgen of je bent niet gelukkig. Je gedachten blijven in een kringetje ronddraaien zonder dat het je verder brengt. Dan is het fijn als er iemand is die je kan helpen om je situatie te overzien. Iemand die je helpt bij het verhelderen van je gedachten en je gevoelens. Een counselor is zo iemand.

Counselor coach: wat is het

Counseling is een vorm van niet sturende psychische hulpverlening en is laagdrempelig. Bij counseling ligt de nadruk meer op het emotionele vlak en er is veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid. Als je een probleem hebt en er niet meer alleen uit kan komen, helpt een counselor je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met de counselor een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kan gaan. Je zal anders tegen je problemen aan gaan kijken. Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij je juist helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze op te lossen. 

Lees meer...

Angst Amsterdam

Welkom op de site van angst Amsterdam, deze praktijk geeft professionele begeleiding bij angsten. Iedereen is wel eens angstig. Angst is een normale reactie bij dreigend gevaar. Het leidt tot voorzichtigheid of tot vluchten en kan dus nuttig zijn als je jezelf moet beschermen.

Angst Amsterdam: wat is het

Soms is iemand bang terwijl daar weinig of geen aanleiding voor is. Als de angst erg groot is of onnodig lang aanhoudt, dan kan je daar in je dagelijkse leven veel last van hebben. Je bent als het ware bang voor je eigen angst en bang voor de situaties waarin jouw angst naar boven komt. We spreken dan van een angststoornis. Er zijn verschillende soorten angststoornissen. Een daarvan is bijvoorbeeld de gegeneraliseerde angststoornis. 
Iemand met een gegeneraliseerde angststoornis maakt zich voortdurend erge zorgen over allerlei dingen uit het dagelijkse leven, terwijl daar weinig aanleiding voor is. Vaak gebeurt dit onbewust. Het kan zijn dat je in angst zit over je werk, partner, de kinderen, vakantie, ziekten, of over wat je allemaal moet betalen of over de toekomst, wat er allemaal niet kan gebeuren.

Lees meer...

Counseling Amsterdam

Welkom op de site van counseling Amsterdam, praktijk voor coaching en counseling, natuurlijke geneeswijzen, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Counseling is een effectieve vorm van hulpverlenen, waarbij op een professionele manier gewerkt wordt aan het herstellen en weer in evenwicht krijgen van een client of een relatie. Problemen worden op een zo goed mogelijke manier opgelost en we kijken samen hoe je in de toekomst kan voorkomen dat je weer in een soortgelijke situatie belandt.
De consulten bij counseling Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier

Counseling Amsterdam: wat is het

Counseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. De counselor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten en een ontevreden gevoel.

Counseling Amsterdam: voor wie

Counseling is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt in het gezin, werk of de relatie.
Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Dan kan counseling voor jou uitkomst bieden.

 • Overspannenheid en burnout
 • Emotionele problemen
 • Chronische vermoeidheid
 • Problemen op het werk
 • Relatieproblemen
 • Leermoeilijkheden
 • Communicatieproblemen en conflicten
 • Rouw en verlies
 • Slaapproblemen en concentratieverlies
 • Klachten van depressieve aard
 • Vage lichamelijke klachten
 • Levensvragen en zingeving

Counseling Amsterdam: resultaat

Persoonlijke counseling kan je helpen om de balans in jezelf en in je leven weer terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Je krijgt optimale ondersteuning om weer zo goed mogelijk te functioneren. Uiteindelijk ben je je meer bewust van de oorzaak van je klacht, je ontwikkeld meer zelfvertrouwen, je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoefte, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je krijgt daardoor meer grip op je leven.
Naar wens en behoefte kan het proces en de fysieke klachten ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Counseling Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. We kijken samen of counseling mogelijkheden biedt voor jouw probleem en jouw specifieke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaatsvinden via skype of e-mail.

Counseling Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counselor en werkzaam in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Counseling Amsterdam: afspraak maken en Tarieven

Consult 1 uur   70 euro (BTW vrijgesteld)

Consulten zijn ook mogelijk via Skype, voor informatie: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok