Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wat is een registercounsellor

 Een Registercounsellor ABvC® begeleidt de client in processen rond persoonlijke groei, ontwikkeling en het eigen kunnen. Daarbij komen niet alleen de actuele klachten aan bod, maar alle levensomstandigheden waarbij eigenwaarde, gezondheid, vitaliteit, geluk en zingeving een rol spelen. Zo wordt gewerkt aan herstel en duurzame verandering en wordt terugval of symptoomverschuiving voorkomen.
Een registercounsellor ondersteunt en begeleidt je professioneel en persoonlijk bij moeilijke of pijnlijke situaties in je leven.

Counsellors die aangesloten zijn bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABVC) worden registercounsellors ABvC® genoemd. Een registercounsellor is hbo- of universitair opgeleid, voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is gespecialiseerd in psychosociale en psychotherapeutische begeleiding.

Lees meer...

Voor wie Counselling

Heb je last van depressieve gevoelens?
Ervaar je veel stress op allerlei gebied?
Loopt je relatie niet goed en is er veel strijd?
Lukt het steeds maar niet om je doelen te behalen?
Zijn er moeilijke verdrietige dingen in je leven gebeurd waar je niet uitkomt?
Heb jij of je partner verlies van gezondheid en vind je het moeilijk om hier mee om te gaan?
Heb je last van angsten?

Zoek je iemand die naar je kan luisteren en jou op weg kan helpen, de problemen aanpakken en weer nieuwe mogelijkheden ontwikkelen, waardoor er weer uitzicht kan onstaan? 

Voor wie counseling: wat is het

Counseling is psychologische hulpverlening voor mensen die een tijdelijk probleem ervaren zoals angst, stressklachten, depressieve gevoelens, of die relatieproblemen hebben. Counseling werkt met gesprekken die leerzaam, inzichtgevend en bewustmakend zijn. Counseling maakt je psychisch sterker, geeft meer rust in je hoofd en helpt om stress te verminderen.

Lees meer...

Wat is Counselling

Welkom! Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC®. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als councellor en coach op het gebied van verlieservaringen, verlies van gezondheid, stress- en burn-out klachten, angsten en individuele vraagstukken. Mijn werkwijze als councellor is persoonlijk, mijn passie is om de kwaliteit van leven te vergroten en de vitaliteit te verhogen van de cliënten die de praktijk bezoeken. 
De consulten vinden plaats in een veilige en rustige omgeving.

Vertrouwen is een essentiële voorwaarde voor counselling. Als geregistreerd registercounsellor ABvC®ben ik gebonden aan een ethische code, en heb ik een beroepsgeheim waar ik me aan te houden heb.

In dit Blog leg ik uit wat counselling is en voor welke situaties counselling geschikt is.

Lees meer...

Persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij Praktijk voor Coaching & Counselling. Herken je dit?                                                                                                                                 Coaching Counseling

  • Veel moeten van jezelf
  • Vermoeidheid
  • Faalangst
  • Onzekerheid
  • Slecht slapen
  • Vage lichamelijke klachten
  • Schuldgevoelens
  • Niet weten wat je wilt
  • Spanningen en stress
  • .....

Bij mij in de praktijk krijg je ondersteuning bij je klacht en dat duwtje in de juiste richting, zodat je weet wat je werkelijk wilt en je vanuit jouw eigen kracht je doelen kunt realiseren.

Coaching Counseling: wat is het

Coaching Counseling is een psychologische hulp door middel van gesprekken. Het kan zijn dat je een probleem hebt en dat je hier zelf niet meer uit kan komen. Als counselor help ik je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Als counselor help ik je om te ontdekken wat het eigenlijke probleem is. Als dit bekend is dan kunnen we gaan kijken wat je doelen zijn, dit kan zijn dat je het probleem wilt oplossen, maar het kan ook zijn dat je beter met het probleem om wilt leren gaan. We kijken samen hoe jij je persoonlijke effectiviteit kan vergroten, het bereiken van jouw doelen is hierbij het uitgangspunt.
Het is mogelijk om de klacht of hulpvraag te ondersteunen met een healing of natuurlijke geneeswijzen voor informatie: www.praktijknishkampa.nl

Coaching Counseling: voor wie

Coaching Counseling is voor iedereen geschikt, ook voor jou. Coaching Counseling kan je ondersteunen bij: emotionele problemen, relatieproblemen, niet goed kunnen slapen, vermoeidheid, alle vormen van angst, trauma, PTTS, stress, hooggevoeligheid, autisme, AD(H)D, het vinden van een levensdoel, verwerking van een verlies, eenzaamheid, examenvrees, vliegangst, slaapproblemen, leermoeilijkheden, concentratieproblemen, depressie, ME, eenzaamheid, moeite hebben met communicatie, ondersteuning bij chronisch ernstig zieken, ondersteuning van de naasten van de patient, stervensbegeleiding .........
Als coach counselor zorg ik voor de juiste omstandigheden, zodat je in alle rust en veiligheid aan jezelf kan werken.

Coaching Counseling: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor Natuurgeneeskundige therapie. Mijn passie is mensen leren om vanuit liefde naar zichzelf te kijken. Ik vind het belangrijk dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen en dat je vanuit je eigen kracht je doelen kan realiseren en JOUW leven vorm kan geven zoals jij dat wilt.
Ik ben een geregistreerd Registercounselor ABVC® en aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ. Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook de behandeling. Ieder jaar volg ik bijscholing en supervisie en heb ik regelmatig professioneel contact met collega's.
Bij beroepsvereniging BATC ben ik aangesloten als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.

Coaching Counseling: afspraak maken en tarieven

Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ook is het mogelijk om een consult via de mail, telefoon of skype te ontvangen.

Tarieven: klik hier

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kan je bellen naar:

06-40118916

Ook is het mogelijk om een mail : klik hier

Counselor coach

Hartelijk welkom bij Counselor Coach. Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het niet goed gaat. Dat kan op het werk zijn, in je relatie, met je kinderen ofCounselor coach je familie. Je maakt je zorgen of je bent niet gelukkig. Je gedachten blijven in een kringetje ronddraaien zonder dat het je verder brengt. Dan is het fijn als er iemand is die je kan helpen om je situatie te overzien. Iemand die je helpt bij het verhelderen van je gedachten en je gevoelens. Een counselor is zo iemand.

Counselor coach: wat is het

Counseling is een vorm van niet sturende psychische hulpverlening en is laagdrempelig. Bij counseling ligt de nadruk meer op het emotionele vlak en er is veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid. Als je een probleem hebt en er niet meer alleen uit kan komen, helpt een counselor je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met de counselor een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kan gaan. Je zal anders tegen je problemen aan gaan kijken. Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij je juist helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze op te lossen.

Het is mogelijk dat je een probleem hebt waar de mensen in je directe omgeving geen raad mee weten of die je liever niet aan familie, vrienden of werkgever toevertrouwt. Of nog erger de mensen in je omgeving die zijn juist de veroorzaker van het probleem. Een counselor is een specialist in het oplossen van menselijke (psychische) problemen.

Counselor coach: Hoe helpt counseling

Van belang is dat je als cliënt centraal staat en wordt gezien als mens en niet als patiënt met geheel eigen unieke menselijke gevoelens, waarden, normen, wensen en mogelijkheden. Samen gaan we op weg om te ontdekken wat het eigenlijke probleem is. Als dit bekend is dan kunnen we gaan uitzoeken welke doelen je wilt behalen. Dit kan zijn beter met het probleem leren omgaan of een ander doel. 
In de praktijk krijg je persoonlijke begeleiding in een veilige en rustige omgeving, waarbij respect centraal staat. De zelfredzaamheid wordt gestimuleerd, waardoor er meer zelfvertrouwen zal ontstaan, zodat je weer richting kan geven aan je leven en de door jou zelf gestelde doelen kan gaan bereiken.

Counselor coach: voor wie

Counseling kan ondersteuning bieden bij emotionele problemen, stress, relatieproblemen, geen beslissingen kunnen nemen, angsten waaronder faalangst, fobieën, scheiding, verlies en rouwverwerking, eenzaamheid, weinig zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, adhd, ondersteuning bij zware chronische en ongeneeslijke ziekten, ondersteuning van de naasten van de patiënt, stress gerelateerde klachten, burnout, depressie, dwangmatig gedrag, overgewicht, examenvrees, vage lichamelijke en psychische klachten, chronisch vermoeid, hoofdpijnen.....
In de praktijk wordt naast counseling ook gewerkt met healing, bloesemtherapie en natuurlijke geneeswijzen, waardoor het proces naar behoefte ondersteund kan worden zowel fysiek als psychisch. 
Voor meer informatie over de gebruikte methoden: klik hier 

Counselor coach: over Nishkampa

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de drijvende kracht van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Al op jonge leeftijd was ik hoogsensitief en had ik paranormale ervaringen en hield ik me al bezig met natuurlijke geneeswijzen. Dit talent heeft zich in de loop van de jaren verder ontwikkeld en ik heb geleerd dit toe te passen in mijn beroep. Ik ben werkzaam als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, register counselor en binnen de praktijk werk ik met energetische therapie, bachbloesemremedies en Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™. Voordat ik met de opleiding coaching/ counseling begon was ik werkzaam in de hulpverlening, door mijn studies in het vakgebied kwam ik in aanraking met counselling en daarmee begon de liefde voor dit beroep. Na een driejarige studie ben ik verder gaan studeren in de natuurlijke geneeswijzen en healing. Regelmatig heb ik overleg met collega's en volg ik bijscholingen en supervisie. 
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.

Counselor coach: afspraak maken en tarieven

Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een consult via de mail, telefoon of via skype te ontvangen.
Een consult via telefoon, mail of skype kost 30 euro per half uur.

Consult Amsterdam       1 uur     70 euro
Consult Lelystad            1 uur     60 euro
Consult Lelystad            1,5 uur  85 euro

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kan je bellen naar:

06-40118916

Ook is het mogelijk een email te sturen : klik hier

Wat is counseling

Welkom bij Wat is Counseling. Wat is counseling, wat gebeurt er tijdens de behandelingen, is counseling geschikt voor jou? Op deze pagina vind je deWat is counseling antwoorden.

Wat is Counseling

Counseling is een praktische psychologische hulp door middel van een een - op - een  gesprek tussen de counselor en de cliént. Deze vorm van gesprekstherapie schept helderheid in je gedachten en gevoelens en geeft je inzicht in jezelf en in je situatie. We praten over hetgeen wat belangrijk is voor jou, op dat moment en in je leven. Welke knelpunten kom je tegen? Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met je counselor een

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok