Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Chakra healing Amsterdam

Welkom op de website van chakra healing Amsterdam. Chakra healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurlijke Chakra healing Amsterdamgeneeswijzen. Binnen de praktijk wordt gewerkt met Universal Cosmic Healing™, dit is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquariustijdperk.
De consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Chakra healing Amsterdam: wat is het

Universal Cosmic Healing™ is een healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. Dan zal er een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam plaatsvinden, zoals het hormoonstelsel en het zenuwstelsel. Die hebben ook weer een effect op ons fysieke gestel, op de emoties en de mentale gedachten, maar ook op de energetische processen, de aura's met de chakra's en de meridianen. Ieder mens is uniek, daarom zal de healing bij een ieder weer uniek werken, maar altijd zal de transformerende werking met het bewustwordingsproces in gang gezet worden, met daarbij ook het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt.

Chakra healing Amsterdam: voor wie

Een healing is in principe voor ieder mens geschikt, er is geen eis van leeftijd of gezondheid voor de toepassing van een healing. Een healing kan aanvullend werken op de reguliere geneeskunde. Bijvoorbeeld als ondersteuning bij ingrijpende medische behandelingen, begeleiding voor of na een operatie. Het resultaat van de healing ligt dan vaak op het vlak van pijnverlichting, bevorderen van herstel en het verkorten van de herstel periode. Ook verwerf je met healing inzicht in de betekenis en acceptatie van de ziekten in je leven. Er kan ondersteuning geboden worden bij chronische ziekten zoals: ME, MS, reuma, RSI etc. 
Ondersteuning kan ook geboden worden bij acute situaties zoals een ongeval, stervensprocessen en andere traumatiserende omstandigheden. Het resultaat ligt dan op het vlak van ondersteuning in het moment, stabilisatie, kalmering en voorbereiding op het medische proces.

Chakra healing Amsterdam: werkwijze

In het eerste consult brengen we de hulpvraag in kaart voordat we starten met de healing. Het is mogelijk om een healing te ontvangen thuis als het door ziekte niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. De healing wordt gegeven op een behandeltafel met kleding aan, het is ook mogelijk om een behandeling op een stoel te ontvangen of als je bedlegerig bent dan in bed. De healing wordt zowel fysiek op het lichaam gegeven als energetisch. Aanraking van het lichaam is niet noodzakelijk als hier bezwaar tegen is. Tijdens de behandeling breng ik energie naar plekken in het lichaam waar ook energie nodig is. De healing brengt balans in het lichaam, het zenuwstelsel, maar ook wordt de aura, chakra's en de meridianen meer in balans gebracht, waardoor je de healing als ontspannend en rustgevend kan ervaren. Veelal werkt de healing nog weken door.

Chakra healing Amsterdam: preventie en ontspanning

Ook als je gezond bent en je wel wat extra energie en ontspanning kan gebruiken dan is een healing een weldaad. Even de tijd voor jezelf nemen, je hoofd leeg maken en een totale ontspanning ervaren zowel lichamelijk als geestelijk. Totale ontspanning en een weldaad voor lichaam, geest en ziel dit is wat mensen meestal ervaren tijdens een healing. De healing werkt lang door, waardoor je er weer even tegenaan kan, het zorgt ervoor dat je meer in balans blijft waardoor een healing ook preventief kan werken en klachten voorkomen kunnen worden.

Chakra healing Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik heb de 3 jarige opleiding Universal Cosmic Healing™ gevolgd bij Ronald Nieuwenhuizen en volledig afgerond. Inmiddels jaren later ben ik een ervaren healer, tevens werk ik in de praktijk als professioneel counsellor/ coach, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut (plantgeneeskunde).
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereningen ABVC en RBCZ, waardoor veel zorgverzekeraars de consulten deels vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgpolis.

Chakra healing Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult/ healing 1/2 uur      35 euro
Consult/ healing 1 uur         70 euro

Huisbezoek op aanvraag, hiervoor gelden andere tarieven.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Energy healing Amsterdam

Welkom op de site van energy healing Amsterdam. Energy healing Amsterdam is een praktijk voor healing, coaching en counselling en natuurlijke geneeswijzen. Energy healing AmsterdamJe kunt er terecht voor preventie van klachten, totale ontspanning ervaren, bij lichamelijke en psychische klachten, verlies en rouwverwerking, stervensbegeleiding en voor groei en bewustzijn.
Er worden consulten gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Energy healing Amsterdam: wat is het

Binnen de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™. Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, welke tijdens de healing in gang gezet zal worden. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam afspelen, zoals bv het zenuwstelsel en het hormoonstelsel, die geven ook weer een effect op je emoties en je mentale gesteldheid. Dit tesamen met de energetische processen, de aura's, chakra's en de meridianen.
Ieder mens is uniek, dit maakt ook dat de healing door een ieder weer anders ervaren wordt, maar altijd zal de transformerende werking met het bewustwordingsproces in gang worden gezet.

Energy healing Amsterdam: voor wie

Wanneer een disbalans eenmaal ontstaan is dan kan zich dit uiten op vele verschillende manieren. Je kan last krijgen van vermoeidheid, hoofdpijnen of migraine, onzekerheid, rug en nekklachten, slaapproblemen, depressief voelen, overige emotionele of mentale problemen, of stress wat kan uitmonden in een burnout. Er kunnen ook onverklaarbare fysieke klachten ontstaan, maar altijd is de disbalans het eerste aanwezig, daarna volgen de geestelijke en fysieke klachten. De healing gaat samen met inzicht op het ontstaan van deze disbalans, hierdoor wordt een bewustwordingsproces in gang gezet.

Energy healing Amsterdam: Preventie en ontspanning

Totale ontspanning en een weldaad voor lichaam, geest en ziel dit is wat mensen meestal ervaren tijdens een healing. Dus ook wanneer je gezond bent maar toch wat extra energie en ontspanning kan gebruiken is een healing een weldaad. Even tijd voor jezelf, je hoofd even leeg, een totale ontspanning voor lichaam en geest. De healing werkt lang door, waardoor je er echt weer even tegen aan kan, bovendien zorg je ervoor dat je in balans blijft, waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

Energy healing Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult wordt gestart met een intake, waarin we je hulpvraag bespreken, daarna starten we met de healing. De healing wordt gegeven op een behandeltafel met kleding aan, je ligt zo lekker comfortabel. Het is ook mogelijk om een behandeling op de stoel te ontvangen. De healing wordt zowel fysiek op het lichaam gegeven als energetisch. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is. Tijdens de behandeling breng ik energie naar plekken in het lichaam waar energie nodig is.

Energy healing Amsterdam: toelichting op de werking van de energie

De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™ is het resultaat van de samenwerking tussen mijzelf als healer en de soort energie waarover ik als  Universal Cosmic Healer kan beschikken, feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau. Er vindt een samenwerking plaats met o.a. Meesterenergieën en Planetiaire straals energieën, welke het transformatieproces ondersteunen en tevens het zelfhelend vermogen zal ondersteunen waarover ieder mens beschikt. Ook maak ik gebruik van de energie van de elementen, zoals Aarde, Water, Vuur en Lucht, welke een bijzondere kwaliteit in zich hebben. De healing vindt plaats op alle niveau's, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau. Ieder mens is uniek en de healing wordt afgestemd op jou als persoon.

Het doel is om toe te werken naar Heelheid van lichaam, geest en ziel. Heelheid betekend dan ook een gelukkig en gezond leven!

Energy healing Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult/ healing 1/2 uur    35 euro
Consult/ healing 1 uur       70 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met vergoedingen: klik hier  

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 
Telefoon: 06-40118916

 

Healer Amsterdam

Welkom op de site van healer Amsterdam. Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, coaching en counseling, persoonlijke groei en ontwikkeling en energetischeHealer Amsterdam therapie waaronder healing. In de praktijk wordt gewerkt met de Universal Cosmic Healing™, dit is een energetische healing therapie die uitgaat van eenheid in lichaam, geest en ziel. Universal Cosmic Healing™ is een healingvorm die volledig is afgestemd op deze nieuwe tijd, op de frequentie van het Aquarius tijdperk. 
Consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Healer Amsterdam: wat is het

Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen, deze wordt via de healing in gang gezet. De meeste mensen ervaren een totale ontspanning van lichaam en geest tijdens de behandeling die veelal nog weken erna voelbaar is, waardoor je er weer tegenaan kan. De healing brengt balans in lichaam en geest, waardoor de healing ook als je geen klachten hebt, preventief werkzaam is.
De sterk helende en transformerende werking van de Universal Cosmic Healing™ is het resultaat van de samenwerking tussen mezelf als healer en het soort energie waarover ik als Universal Cosmic Healer kan beschikken. Feitelijk ben ik als healer een schakel waarbij de Kosmos haar helende werking kan geven op het juiste niveau.

Healer Amsterdam: voor wie

Voordat klachten ontstaan is er altijd eerst sprake van onbalans. Klachten kunnen zich manifesteren in bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijnen, onrustig voelen, fysieke ongemakken, overspannen gevoel, mentale en emotionele problemen, stressklachten die kunnen ontaarden in een burnout. Van belang is dat je inzicht krijgt in het ontstaan van de onbalans. Als professioneel healer help ik je om dit inzicht te krijgen en zal ik samen met jou toewerken naar een heelheid van lichaam, geest en ziel.

Behandeling is o.a. mogelijk bij:

 • Levensvragen en bewustwording
 • Angst en verdriet
 • Stressklachten
 • Burn-out en depressie
 • Verlies en rouwverwerking
 • Vermoeidheid (ME)
 • Onverklaarbare lichamelijke klachten
 • Rug en nekklachten
 • Hoofdpijn en migraine
 • Fysieke en psychische klachten
 • Voor een totale ontspanning
 • Etc.

Healer Amsterdam: Werkwijze

De therapie wordt zowel op fysiek als energetisch niveau (de aura) toegepast. Tijdens de healing breng ik energie naar plekken in het lichaam waar energie nodig is. Er zal een gezonde balans ontstaan tussen alle processen die zich in het fysieke lichaam en in de aura afspelen.
De healing wordt gegeven op een behandeltafel, maar is ook mogelijk op een stoel. De behandeling wordt gegeven met kleding aan. Aanraking op het lichaam is niet noodzakelijk als daar bezwaar tegen is. De healing kan ook ondersteund worden met gebruik van edelstenen, bloemen of klankschalen. Veelal combineer ik de healing met een stukje coaching en counselling, zodat je bewust wordt van de oorzaak achter de klacht, waardoor de onbalans kan verdwijnen en je weer uitzicht kan gaan krijgen in je leven.

Healer Amsterdam: Over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching en Counselling. Sinds 2011 ben ik werkzaam als professioneel healer en ik heb een erkend diploma, tevens ben ik in het bezit van het diploma HBO medische basiskennis Cipion Plato norm.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ.

Healer Amsterdam: tarieven en afspraak maken

Consult/ healing 1/2 uur    35 euro
Consult/ healing 1 uur       70 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. 

Voor informatie of het maken van een afspraak klik hier  

Telefoon: 06-40118916

 

Spirituele therapie Amsterdam

Welkom bij spirituele therapie Amsterdam. Spirituele therapie Amsterdam is een praktijk voor fysieke klachten en psychische klachten, tijdens de sessies word je bijgestaan in je proces van heelwording. Er wordt gewerkt op psychosociaal- en energetisch niveau. Je kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld een ziekte waar je beter mee wilt leren omgaan, het verwerken van een trauma, omgaan met stress en stressgerelateerde klachten, oververmoeidheid, verlies en rouwverwerking, emoties de baas worden, patronen doorbreken, burnout, grenzen leren aangeven en ondersteuning bij fysieke en psychische klachten.
Als counsellor en therapeut ondersteun ik je om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het ontwikkelingsproces waarin je je bevindt.

Spirituele therapie Amsterdam: wat is het

In het woordenboek der Nederlandse taal wordt spiritualiteit omschreven als zingeving. Wat binnen de praktijk wordt bedoeld is de hogere zingeving en de zin die het geeft in jouw leven. Als mens willen we graag die dingen doen die ons leven zin geven. Anders gezegd is dat we tijdens de consulten op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten vanuit het nu naar het verleden, want daar zal het zijn ontstaan. De inzichten die dan ontstaan neem je dan weer mee naar de toekomst en je gaat deze inzichten integreren in je leven.
De gesprekken kunnen naar wens worden ondersteund met een healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde.
Deze therapie is een krachtige en snelwerkende manier om jezelf in balans te brengen en de kwaliteit van jouw leven omhoog te brengen.

Spirituele therapie Amsterdam: spiritualiteit wat houdt dit in

Spiritualiteit is de houding waarin je je bewust bent dat je op zoek bent naar zingeving en je verbonden voelen met je eigen bron. Hierdoor kan een veranderingsproces van binnenuit in gang worden gezet. Spiritualiteit helpt je de dagelijkse problemen in een ruimer perspectief te plaatsen en de zin en de bedoeling van je leven te ontdekken. Hierdoor kan je de kwaliteit van je leven verbeteren.
Met mij als therapeut spreek je zo het zelfhelende proces van je lichaam en geest aan, waarna je zelfstandig verder kunt in je ontwikkelingsproces.

Spirituele therapie Amsterdam: behandelmethoden

De methoden die in de praktijk worden gebruikt zijn healing (universal cosmic healing™), bachbloesemremedie's, bloesemtherapie, meesterolie, spagyriek alchemistische plantgeneeskunde™, etherische olie, coaching en counselling, ontspanningsoefeningen, EFT, stervensbegeleiding, verlies en rouwverwerking, creatieve werkvormen of een combinatie van dit alles.

Spirituele therapie Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een telefonisch consult of een consult via skype te ontvangen: klik hier. Ik ben een geregistreerde counsellor en een professionele gediplomeerde bloesemtherapeut, spagyriek therapeut en healer. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ, dit betekend dat de meeste zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgpolis.

Spirituele therapie Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1/2 uur             35 euro
Consult 1 uur                70 euro

Skype of telefonisch consult:

1/2 uur   30 euro
1 uur      60 euro

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier   
Telefoon: 06-40118916

 

Spiritueel coach Amsterdam

Welkom bij Spiritueel coach Amsterdam. Als spirituele coach ben ik een raadsman, coach, counsellor, begeleider, gids, hulpverlener en een stimulerende trainer.Spiritueel coach Amsterdam Door jezelf als mens te ontwikkelen, leer je bewust te leven en te handelen. Iedereen is uniek en heeft weer andere mogelijkheden. Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je doet, wat je kan en waar je naar toe wilt, kun je je potentieel realiseren en uit je leven halen wat erin zit.
Ook voor fysieke klachten kan je terecht in de praktijk, binnen de praktijk werk ik naast de gesprekken met natuurlijke geneeswijzen en energetische therapie.

Spiritueel Coach Amsterdam: wat is het

Het leven brengt voor iedereen problemen met zich mee. Het is mogelijk dat je soms een probleem hebt waarmee de mensen in je eigen omgeving geen raad weten. Of je hebt een levensvraag die je liever niet aan je familie, je vrienden of je werkgever toevertrouwt. Of erger nog: je naaste omgeving zijn misschien de oorzaak van je problemen. 
Wie biedt je dan de juiste hulp en op welke manier?
Iemand die luistert en met je meevoelt. Door over je problemen te praten gaat er altijd iets in werking wat duidelijkheid en inzichten kan opleveren.
Er zijn vele mogelijkheden om problemen een plekje te geven, dit is voor ieder mens weer anders, je leert op een andere manier naar je probleem te kijken, je leert er beter mee omgaan en er zal weer balans in ontspanning en inspanning ontstaan, waardoor er rust ontstaat en je het evenwicht in jezelf weer kan gaan voelen.

Spiritueel coach Amsterdam: voor wie

Gesprekstherapie kan je helpen bij: emotionele problemen, stress en burn-out, verstoorde relaties, angst om beslissingen te nemen, levensvragen, eenzaamheid, depressies, rouw en verlies, seksualiteit, zingeving, vragen rond studie, loopbaan of werk, het verwerken van je verleden, angsten en niet in de laatste plaats, bij het vinden van je eigen weg.
Hulp vragen is een teken van kracht, niet iedereen durft hulp te vragen. Door hulp te vragen leer je om je gedachten te ordenen en een plek te geven, je krijgt inzicht in wat je echt wilt, je leert doelen te stellen, je ontdekt steeds meer over jezelf en je werkt aan je eigen persoonlijke groei.

Spiritueel coach Amsterdam: werkwijze

Wanneer je tegen zaken aanloopt in het leven en behoefte hebt aan een ander perspectief en je rugzak wil legen met beperkende overtuigingen en onverwerkte zaken, inzicht wil krijgen in een burnout of andere stress gerelateerde klachten dan ben je van harte welkom.
Het eerste gesprek is een intake om de hulpvraag in kaart te brengen, daarbij bespreken we je klachten en welke behandeling mogelijk jouw voorkeur heeft.
In de praktijk wordt gewerkt met gesprekken en het is mogelijk om het proces of mogelijke fysieke klachten te ondersteunen met healing, plantgeneeskunde, etherische olie of bloesemtherapie.
In de praktijk wordt gewerkt met aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving.

Spiritueel coach Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Naast dat ik register counsellor ben, ben ik tevens healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut. Ik heb vele jaren in de hulpverlening gewerkt en sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces. Door middel van scholing, workshops en cursussen blijf ik mezelf ontwikkelen om vervolgens mijn clienten op professionele wijze te blijven begeleiden. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ. Regelmatig heb ik intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie, dit houdt mij scherp in het vakgebied.

Spiritueel coach Amsterdam: afspraak maken en tarieven

1 uur     70 euro
1/2 uur  35 euro

Consulten via skype of telefoon zijn ook mogelijk.

1 uur     60 euro
1/2 uur  30 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van de polis en polisvoorwaarden.

Voor het maken van een afspraak klik hier 
Website: www.nishkampacoaching.nl
Tel: 06-40118916

 

Stress coach Amsterdam

Hartelijk welkom bij stress coach Amsterdam, voor levensloopvragen, psychosociale begeleiding, psychische klachten en fysieke klachten. Als stress stress coach Amsterdamgerelateerde klachten die je hebt al langer dan een half jaar duren en je voelt je lichamelijk en geestelijk volledig uitgeput, dan zou dat kunnen wijzen op een burnout. De aanleiding is vaak een combinatie van factoren in je privé situatie, de werksituatie en van je persoonlijkheid.
Stress heeft niet alleen een psychische maar ook een lichamelijk component, tijdens de coaching wordt ook daar aandacht aan besteed en zo nodig kan er ook ondersteuning voor balans en herstel geboden worden via healing of vanuit de plantgeneeskunde.

Stress coach Amsterdam: wat is het

Jou weer in je kracht krijgen is het uitgangspunt van de ondersteunende behandeling. Heb je een burnout of ervaar je stress, het coachtraject zal worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen:

 • Allereerst handvatten om erger te voorkomen 
 • Bewustwording van de aanleiding en de oorzaken van je stress of mogelijk burnout
 • Op tijd de signalen leren herkennen die duiden op stress
 • De invloed van je gedachten op je gedrag en gevoel
 • Indien van toepassing angst en paniekaanvallen
 • Zonodig ondersteuning van fysieke klachten met healing, bloesemtherapie, behandeling met etherische olie, of gebruik van plantgeneeskunde (natuurlijke geneeswijzen)

Stress Coach Amsterdam: resultaat

 • Inzicht in je persoonlijke stressoren en energiebronnen
 • Leren je grenzen te herkennen en aan te geven
 • Je herkent de eerste signalen van stress en weet daarop actief in te grijpen
 • Verbetering van de klachten 
 • Jij voert de regie over jouw leven
 • Het ervaren van je eigen kracht

Stress Coach Amsterdam: werkwijze

In de praktijk wordt gewerkt met een open aanpak met aandacht voor alle componenten die van belang zijn bij herstel. De begeleiding wordt gegeven met aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving waarin de weg naar mogelijk herstel wordt ingezet. In het eerste consult vindt een intake plaats om de hulpvraag in kaart te brengen. Daarbij bespreken we je klachten en welke behandeling mogelijk je voorkeur heeft.
Een begeleidingstraject bestaat doorgaans uit 4 tot 8 sessies en de sessies duren gemiddeld een uur.

Stress coach Amsterdam: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een register counsellor, coach, bloesemtherapeut, healer en spagyriektherapeut. Ook ben ik in het bezit van een HBO medische basiskennis Cipion Plato norm. Door middel van scholingen, cursussen en workshops blijf ik mijzelf ontwikkelen om vervolgens mijn klanten op professionele wijze te blijven begeleiden. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden mij scherp in mijn vakgebied.
Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Zonder jouw toestemming bespreek ik niets met derden.

Stress coach amsterdam: afspraak maken en tarieven

Het is ook mogelijk om een consult via de telefoon of skype te ontvangen voor meer informatie: klik hier
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Nishkampa van de Breevaart.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.nishkampacoaching.nl   
Tel: 06-40118916

Tarieven:
1 uur     70 euro
1/2 uur  35 euro

Consulten via de telefoon of skype kosten 15 euro per 15 minuten.

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van de polis en polisvoorwaarden. 

Voor het maken van een afspraak klik hier

 

Levenscoach Lelystad

Welkom op de website van levenscoach Lelystad. Levenscoach Lelystad is een praktijk waar je terecht kunt voor zingevingsvragen, fysieke klachten en Levenscoach Lelystadpsychische klachten, stress en burn-out, verlies en rouwverwerking, en persoonlijke groei en ontwikkeling. Levenscoaching gaat over het vergroten van de tevredenheid met jezelf en met de manier waarop je in het leven staat. Levenscoaching is aan de orde wanneer je behoefte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen ten aanzien van onderwerpen als omgaan met kritiek, het vergroten van zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, keuzes maken, contact durven leggen en omgaan met gevoelens.

Levenscoach Lelystad: wat is het

Met het starten van levenscoaching kunnen we vanuit verschillende invalshoeken naar jouw onderwerp kijken. We kunnen stilstaan bij de geschiedenis ervan. Hoe het zich zo gevormd heeft, wie er invloed op hebben gehad en aan welke invloed het heeft ontbroken. We kijken naar het hier en nu, hoeveel invloed heeft dit onderwerp nu nog in je leven. Welke keuzes maak je nu wel en welke niet, welke doelen streef je na, en hoeveel invloed heeft je onderwerp in dit streven.

Levenscoach Lelystad: voor wie

Mensen ervaren vaak onzekerheid door de steeds hogere eisen die in onze complexe huidige maatschappij worden gesteld, dit zowel in de privé sfeer als op het werk. Dit kan stress geven of resulteren in faalangst, het leven loopt niet helemaal zoals jij het zelf voor ogen hebt, je krijgt last van onzekerheden, dit geeft nog meer stress met alle gevolgen van dien. Als dit lang aan houdt kan dit resulteren in een burnout of een depressie.
Levenscoaching stimuleert je om obstakels uit de weg te ruimen en keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt. Met humor, creativiteit, doortastendheid en aandacht help ik je jouw levenskwaliteit op praktische en duurzame manier te verbeteren.

Levenscoach Lelystad: werkwijze

Samen gaan we een proces aan waarbij je enerzijds persoonlijke inzichten opdoet en anderzijds leert om zaken vanuit een nieuw perspectief te bekijken.
In het eerste gesprek bespreken we je situatie en samen kijken we of levenscoaching mogelijkheden biedt voor jouw vraag en persoonlijke situatie.
De gesprekken kunnen naar behoefte ondersteund worden met healing, bachbloesemremedies of plantgeneeskunde.
De consulten worden gegeven in een rustige omgeving waarin een veilige omgeving centraal staat.

Levenscoach lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling te Lelystad. 
Ik ben een geregistreerd Coach en Counsellor en aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.
Ik heb 27 jaar in de hulpverlening gewerkt in diverse functies, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces. Ik doe dit met veel passie, iedere mens is anders en ik streef naar maatwerk. Tevens heb ik er altijd naar gestreefd om zoveel mogelijk kennis tot mijn beschikking te hebben, zodat ik een ieder kan begeleiden en ondersteunen op een manier die past bij de persoon.

Levenscoach Lelystad: afspraak maken en tarieven

Consult 1 uur      60 euro
Consult 1,5 uur   85 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en polisvoorwaarden.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier
Tel: 06-40118916 

 

Levenscoach Amsterdam

Welkom op de site van levenscoach Amsterdam. Levenscoach is een praktijk waar je terecht kunt voor fysieke klachten, psychische klachten en is voor Levenscoach Amsterdamiedereen geschikt die zich wil ontwikkelen, groeien en tot volledige ontplooiing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot ontplooiing te komen, wat is gericht op het ontplooiien van onze talenten en het creeeren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. 

Levenscoach Amsterdam: wat is het

Hoe goed ken jij jezelf? In eerste instantie lijkt het alsof je van anderen leert, maar er is zoveel van wat je van jezelf  en over jezelf kan leren. Dit is een continue proces wat persoonlijke groei wordt genoemd, met het leven als ontdekkingsreis. Zelfreflectie, bewustwording en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn op de weg naar persoonlijke groei van essentieel belang. Deze groei is een verrijking voor het leven, maar hoe kun je aan jezelf werken, wat doe je met de inzichten die je krijgt en hoe bereik jij je doelen?
Dat begint bij de basis, leven vanuit je eigen kracht, durven om voor jezelf te gaan staan, durven keuzes te maken, maar het belangrijkste is om vooral jezelf te zijn.
De gesprekken zijn erop gericht om meer te gaan leven vanuit jouw innerlijke kracht en te ontdekken waar jouw talent en ontplooing zit en onderzoeken wat dit mogelijk nog blokkeert, waardoor inzicht ontstaat. De gesprekken kunnen naar wens worden ondersteund met healing, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde.

Levenscoach Amsterdam: voor wie

Levenscoach Amsterdam is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, groeien, tot ontwikkeling wil komen en volledige ontplooiing.
 
Levenscoach Amsterdam kan ondersteuning bieden bij: slaapproblemen, verlies van baan, scheiding, vermoeidheid, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, het verminderen van angsten, uit balans zijn, depressie, rug en nekklachten, pijnen, gedragsverandering, het verbeteren van sociale contacten en relaties, hooggevoeligheid, adhd, overgewicht etc.

Levenscoach Amsterdam: werkwijze

Ieder persoon is verschillend, bij levenscoaching Amsterdam wordt maatwerk geleverd, jouw vertrekpunt zal dienen als leidraad van de sessie.
Er wordt gewerkt aan de doelen die jij wil behalen.
Het eerste consult begint met een intake, waarin we jouw hulpvraag bespreken, jouw persoonlijke situatie staat daarin centraal.

Levenscoach Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart (1962) en ik ben de oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Met de praktijk ben ik werkzaam zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik beschik over een gezonde dosis kennis en werkervaring. Mijn achtergrond is Z verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Tevens ben ik een geregistreerd counsellor en lid van de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.
Tevens heb ik diverse opleidingen gedaan binnen de natuurlijke geneeswijzen en werk ik in de praktijk met healing, bachbloesemremedies en spagyriek plantgeneeskunde.

Levenscoach Amsterdam: afspraak maken en tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van je polis en je polisvoorwaarden.

Consult 1 uur          70 euro
Consult 1/2 uur       35 euro

Consulten zijn ook mogelijk via de telefoon en skype, deze kosten 15 euro per 15 minuten.
Voor meer informatie: klik hier

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier   
Tel: 06-40118916

 

Life Coaching via skype

Welkom op de site van life coaching via skype. Life coaching via skype is een praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, coaching en counselling. De praktijk is Life coaching via skypegevestigd te Lelystad en er worden consulten in de praktijk gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Tevens is het mogelijk om een consult te ontvangen via skype.

Life coaching via Skype: wat is het 

In onze huidige maatschappij worden steeds meer eisen gesteld, dit zowel in het werk als in de privesfeer. Dit kan faalangst en onzekerheid geven doordat je niet goed weet wat je wil, het geeft stress, problemen op je werk, fysieke klachten, problemen in je relatie etc. Het leven loopt niet meer zoals je zelf zou willen en er ontstaat meer stress, waardoor de mogelijkheid op een burnout of depressie kan ontstaan. Het risico is dat alles stil kan komen te liggen en om die obstakels op te ruimen hebben mensen een life coach nodig.

Life coaching via skype: voor wie

Life coaching is voor iedereen die aan zijn problemen wil werken en is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen en tot volledige ontplooing wil komen. In ieder mens zit het verlangen om tot volledige ontplooiing te komen, wat gericht is op het ontplooiien van onze talenten en het creeeren van een evenwichtige groei van onze persoonlijkheid. Het zijn de verlangens die iedere keer weer in ons leven terugkomen.

Life coaching kan helpen bij:
gedragsverandering, allerlei fysieke klachten, stress en burn-out, het verbeteren van sociale contacten en relaties, het verminderen van angsten, vermoeidheid, rouwverwerking, verlies van baan, gezondheid, slaapproblemen.
Life coaching is ook geschikt voor mensen die niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken wegens ziekte.

Life coaching via skype: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de hulpvraag, welke mogelijkheden er zijn en wat jouw behoefte is. Samen kijken we dan of life coaching mogelijkheden biedt voor jouw hulpvraag en je persoonlijke situatie. We besteden aandacht aan wie je bent, wat je wilt en brengen balans in die gebieden in je leven die weer de balans nodig hebben. 

life coaching via skype: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Binnen de praktijk ben ik werkzaam zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik ben een geregistreerd counsellor en lid van de beroepsvereniging ABVC en RBCZ.
Tevens heb ik diverse opleidingen gedaan binnen de natuurlijke geneeswijzen en werk ik in de praktijk met bloesemremedies en spagyriek plantgeneeskunde. 

Life coaching via skype: afspraak maken en tarieven

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van je polis en van de polisvoorwaarden.

Consult 1 uur       60 euro
Consult 1,5 uur    85 euro

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier   
Tel: 06-40118916

 

Skype life coach

Welkom op de site van skype life coach. Skype life coach is een praktijk voor coaching, counselling en de gesprekken kunnen ondersteund worden met Skype life coachbachbloesemremedies en spagyriek plantgeneeskunde. Spagyriek plantgeneeskunde valt onder de natuurlijke geneeswijzen.
De gesprekken kunnen plaats vinden via skype, maar het is ook mogelijk om een consult in de praktijk te ontvangen.

Skype life coach: wat is het

Onder coaching wordt verstaan het begeleiden van mensen om in positieve zin te veranderen. Bij counselling is de kern het raadgeven bij het oplossen van problemen, het weghalen van belemmeringen, of het ontwikkelen van bepaalde kennis en vaardigheden. De client die stelt de doelen en komt in actie om deze te behalen. De natuurlijke geneeswijzen kunnen ondersteunend werken bij dit proces.

Skype life coach: voor wie

Coaching kan helpen bij:

 • Gedragsverandering
 • Psychische en lichamelijke klachten
 • Bij chronische en acute stress
 • Verlies en rouwverwerking
 • Verlies van gezondheid
 • Om relaties te verbeteren
 • Om doelen te behalen
 • Om sneller uit een burnout te komen
 • Bij chronische vermoeidheid
 • Om angsten te verminderen
 • Na een verlies van partner, baan etc
 • Ondersteuning bij allergieen
 • Bij slaapproblemen
 • En nog veel meer....

Voor wie is Counseling geschikt

Skype life coach: resultaat

Als mens word je geboren met talenten, tijdens de sessie besteden we aandacht aan deze talenten en hoe je deze het beste tot bloei kan brengen. Daarnaast kijken we naar de remmingen die de ontplooing van deze talenten in de weg staan. Er wordt aandacht besteed in wie je bent en waar je goed in bent. Je krijgt de ondersteuning om de gebieden die in onbalans zijn weer in balans te brengen. Daardoor kan je de harmonie in jezelf weer gaan voelen, geestelijk en lichamelijk zal je dus meer balans gaan ervaren.

Skype life coach: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek is het eerste kwartier tegelijk de intake, dan weet ik of ik iets voor je kan betekenen en kunnen we de hulpvraag verder in kaart brengen. Tijdens de sessie zal ik vragen aan je stellen om de hulpvraag goed duidelijk te krijgen.

Skype life coach: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben een geregistreerd counsellor en aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ. 
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.

Skype Life coach: afspraak maken en tarieven

Telefonisch of via de mail kan je een afspraak maken voor life coaching via skype. De rekening wordt vooraf betaald, na het consult stuur ik dan een factuur naar je toe via de mail.

Consult 30 min   30 euro
Consult 60 min   60 euro
Consult 90 min   85 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier   
Tel: 06-40118916 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok