Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Stress Amsterdam

Welkom op de site van Stress Amsterdam, praktijk voor Coaching en Counselling. In de praktijk wordt ondersteuning geboden aan stress en burn-out klachten, verlies en rouw en begeleiding bij verlies van gezondheid.
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.

Stress Amsterdam: wat is het

Overspannen, burn-out, of gewoon stress, ieder mens beleeft zo nu en dan momenten van stress. Dat is normaal gesproken geen probleem en het hoort bij het leven. Maar wanneer je teveel stress hebt dan kan je overspannen raken, wat kan uitmonden in een burn-out. Het proces naar een burn-out dat verloopt geleidelijk en begint doorgaans met een simpele vermoeidheid. Stress zorgt ervoor dat de bloeddruk omhoog gaat en de hartslag stijgt. Je functioneert optimaal en haalt het maximale uit jezelf. Je lichaam herstelt zich weer in de fasen van ontspanning.
Wanneer de stress te lang duurt, dan geeft het lichaam symptomen, zoals lichte hoofdpijn, stemmingswisselingen, een opgejaagd gevoel, slecht slapen etc. 

Als dit uitmondt in overspannen zijn, dan begint de energie in je lichaam op te raken, lichamelijke klachten die nemen toe, je krijgt moeite met het ondernemen van de dagelijkse Stress Amsterdamactiviteiten, concentratie problemen, angsten etc.
Dit is vaak ook het moment dat je inziet dat je jezelf aan het slopen bent en dat je aan de slag moet met jezelf. 

Stress Amsterdam: voor wie

Voor een ieder die last heeft van langdurige stress symptomen, overspanning en/ of burn-out, of te maken heeft met een verlies ervaring.
Chronische stress symptomen zijn: buikpijn, depressie, jeuk, duizelig, spierpijn, angst en paniek, vergeetachtig, een slecht zicht, vermoeidheid, een trillend ooglid, slapeloosheid en hartkloppingen.

Stress Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek bespreken we je situatie en welke werkwijze jij het meest prettig vind. Het proces kan naar behoefte ondersteund worden met healing, bloesemtherapie of spagyriek plantgeneeskunde. Dit om de stress te verlagen, inzicht te krijgen en de fysieke klachten te ondersteunen, waardoor je de balans weer terug kan gaan vinden in jezelf.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype.

Stress Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (erkend Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut) te Lelystad. Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC┬« en werkzaam met mijn praktijk in Lelystad en Amsterdam. 
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Stress Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.

Het is mogelijk om een consult telefonisch of via skype te ontvangen voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak: klik hier 
Tel: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok