Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Burn-out Amsterdam

Welkom op de site van Burn-out Amsterdam.
Even voorstellen: Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (erkend natuurgeneeskundig therapeut).
Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam.
Binnen de praktijk werk ik met een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam, geest en ziel.
De holistische visie gaat er vanuit dat niet alleen het fysieke lichaam in goede gezondheid moet zijn, maar ook geest en ziel. Zodra daar een verstoring zit, ofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

Burn-out Amsterdam: voor wie

Je bent overspannen of oververmoeid. De energie in je lichaam begint op te raken. Je dagelijkse belastbaarheid neemt af en je krijgt moeite om al je activiteiten naar tevredenheid uit te voeren. De lichamelijke klachten nemen toe, je hebt moeite om jezelf te concentreren, je voelt je uitgeput en volledig opgebrand.
Een belangrijk moment in het proces is het moment dat je concreet gaat merken dat je door de stress steeds minder goed gaat functioneren. Je realiseert je dat je nu aan de slag moet met jezelf om verdergaande klachten te vermijden.

Burn-out Amsterdam: voordelen Burn-out Amsterdam

Je word ondersteunt in je proces om een omschakeling in je denken te maken. Dit kan inhouden dat je misschien tijdelijk minder moet gaan werken of andere manieren gaat vinden die de stress doen verminderen en de fysieke klachten doen afnemen. In deze fase breng je dus structurele veranderingen aan in je gedrag om de dagelijkse stress te verminderen. Het is belangrijk om te weten dat je dit niet alleen kunt. Het vergt namelijk een complete omschakeling in het denken. De overbelasting duurt doorgaans maanden of jaren. 

Burn-out Amsterdam: werkwijze

Het eerste consult is een intake waarin we de hulpvraag bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we welke ondersteuning passend is bij de hulpvraag. Tijdens een consult maak ik gebruik van verschillende methoden tijdens een behandeling.

Burn-out Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart. Als geregistreerd Registercounsellor ABvC®, Z verpleegkundige en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, is het mijn missie jou te volgen en te begeleiden bij jouw proces.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde. Ook ben ik in het bezit van de Medische basiskennis Cipion Plato norm. 

Ik heb ruim ervaring en sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad naar bewustwording en zelfrealisatie.

Burn-out Amsterdam: afspraak maken en Tarieven 

Het is ook mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of skype.

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABvC, BATC en RBCZ.
De consulten worden gegeven in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091 JA te Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak: klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok