Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

EFT bij stress en burn-out

Welkom op de site van Praktijk voor Coaching & Counselling. Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben de oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling. In de praktijk kan je terecht voor begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling, stressklachten, burn-out, verlies van gezondheid en bij rouw en verliesverwerking.

EFT bij stress en burn-out: herken je jezelf in onderstaande klachten?

  • Voel je jezelf soms onrustig en gestrest?
  • Voel je jezelf soms angstig en verward?
  • Voel je je overspannen of oververmoeid?
  • Heb je moeite met inslapen of doorslapen door stress of vermoeidheid?
  • Heb je fysieke pijnen of ongemakken?
  • Voel je jezelf nerveus en onzeker?
  • Heb je last van faalangst?
  • Heb je een burn-out?


EFT kan ondersteuning bieden bij alle vormen van stress, angsten en burn-out. 

EFT bij stress en burn-out: wat is EFT EFT bij stress en burn-out

EFT is een Emotionele bevrijdingstechniek (Emotional Freedom Techniques).
EFT is een methode die de spanning of emotionele lading van je probleem of klacht doet afnemen en je zo emotioneel en fysiek bevrijdt. EFT werkt voor alle psychische, emotionele, lichamelijke en psychosomatische klachten, waarvan de oorzaak een verstoring in het energiesysteem is. EFT brengt het energiesysteem weer opnieuw in evenwicht en geeft daardoor verlichting aan de stress en burn-out klachten. EFT is ontwikkeld door Gary Craig. 

Bij EFT tik je met je vingertoppen op specifieke punten op je lichaam terwijl je je concentreert op je fysieke, emotionele of psychische pijn. Dit tikken maakt de emoties los.
Hierdoor verdwijnt de negatieve lading die verbonden is aan de oorspronkelijke ervaring van de klacht of het probleem. De energie die stroomt opnieuw vrijuit en je voelt je weer meer in evenwicht. Door EFT kun je je klacht of probleem verplaatsen, loslaten en vergeten.

EFT bij stress en burn-out: bij onrust, verdriet en spanning

De behandeling van stress is te vergelijken met die van hoofdpijn. In stresssituaties kun je EFT goed gebruiken, het zal dan verlichting brengen. Maar EFT kan de omstandigheden die de stress veroorzaken niet wegnemen. Bij chronische of langdurige stress is het van belang dat je dagelijks je rondje tikt op de betreffende meridianen. Je wordt dan kalmer, de dingen raken je niet meer zo hard. Dit geldt ook voor een burn-out, verdriet en bij onrustig en gespannen zijn.

EFT bij stress en burn-out: afspraak maken

De praktijk is gevestigd in Amsterdam en Lelystad.

Consulten in Amsterdam - centrum de Ruimte, Weesperzijde 79, 1091 EJ Amsterdam. 

Consult in Lelystad – Boterbloemhof 102, 8245 JJ Lelystad

Heb je belangstelling en zou je graag willen leren EFT toe te passen op jezelf, dan kan je een afspraak maken voor een consult klik hier

Of bellen tel: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok