Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Wat is counseling

Welkom bij Wat is Counseling. Wat is counseling, wat gebeurt er tijdens de behandelingen, is counseling geschikt voor jou? Op deze pagina vind je de antwoorden.

Wat is Counseling

Counseling is een praktische psychologische hulp door middel van een één - op - één gesprek tussen de counselor en de cliént. Deze vorm van gesprekstherapie schept helderheid in je gedachten en gevoelens en geeft je inzicht in jezelf en in je situatie. We praten over hetgeen wat belangrijk is voor jou, op dat moment en in je leven. Welke knelpunten kom je tegen? Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met je counselor een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kan gaan. Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze samen met jou op te lossen. 

Wat is Counseling: het gesprekWat is counseling

Door het stellen van vragen en het geven van feedback spiegel ik jouw ervaringen en jouw gedachtengang. Je kijkt met een frisse niet oordelende blik naar jezelf en dat geeft je de ruimte om de zaken uit het heden en verleden te helen. Het bijzondere van counseling is dat de losse puzzelstukjes van je leven vaak op een onverwachte manier opnieuw in elkaar vallen. Hierdoor onstaan nieuwe inzichten, waardoor het vertrouwen in jezelf toeneemt. Je denken en je verwachtingspatronen veranderen, waardoor er een nieuw uitzicht zal ontstaan. Je mag nieuwe keuzes maken, keuzes die passen bij wie je nu bent.

 Wat is Counseling: methoden

De methoden welke in de praktijk gebruikt worden die versterken en ondersteunen het proces, zowel fysiek, psychisch, mentaal en emotioneel. Ze zijn niet onlosmakelijk met elkaar verbonden, soms heb je alleen behoefte aan een gesprek en dit is ook mogelijk. Het spreekt voor zich dat ik rekening houd met wat op dat moment belangrijk voor jou is en wat jouw wensen en behoeften zijn.

Wat is Counseling: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching & Counselling en van Praktijk Nishkampa voor Natuurgeneeskundige therapie. Mijn loopbaan ben ik begonnen als Z - Verpleegkundige, tijdens deze periode hield ik me al bezig met natuurlijke geneeswijzen. Na meerdere opleidingen gevolgd te hebben in de hulpverlening waaronder de HBO-sph kwam ik in aanraking met coaching en counseling. Dit had gelijk mijn passie en aanvullend heb ik meerdere opleidingen gevolgd met betrekking tot healing en natuurlijke geneeswijzen. Ik ben inmiddels een geregistreerd Registercounselor ABvC® en aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.
Ik geef consulten zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een consult via skype, telefonisch of via de mail te ontvangen.

Wat is Counseling: afspraak maken en tarieven

Wil je meer weten over counseling of een afspraak maken, neem dan gerust contact met me op: klik hier 
Je kan ook bellen telefoon: 06-40118916

Voor Tarieven: klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok