Praktijk voor Coaching & Counselling

Veel gestelde vragen spagyriek

Wat is spagyriek?
Spagyriek is een volledig natuurlijk product gemaakt vanuit de gehele plant. Al eeuwen lang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie (celzouten) in zich verenigen.

De spagyriek complexen zijn veel meer dan zomaar wat druppels in een flesje en vanwege de unieke werkingen, de positieve resultaten en de brede inzetbaarheid heeft spagyriek inmiddels een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven.

Voor meer informatie: klik hier   


Hoe werken spagyriek essences?
Spagyriek essences en complexen kunnen gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kunnen tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat helderheid kan ontstaan en heling mogelijk is.

De spagyriek essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten, ook is spagyriek bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Vanwege de transformerende en helende werking is spagyriek werkzaam op het niveau van lichaam, geest en ziel.


Welke dosering moet ik aanhouden?
Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op de hulpvraag en op het ondersteunen van de klacht. Aan de hand daarvan wordt de juiste dosering vastgesteld.


Hoe kan ik de spagyriek essences innemen?
Het flesje waar de spagyriek essences inzitten bevat een pipetje, zodat je de druppels kan tellen. De druppels kan je in een vloeistof druppelen en dan opdrinken (in een glas water, sap of thee).


Welke spagyriek essences zitten er in de samenstellingen?
Het assortiment van de spagyriek kent diverse verschillende essences, van waaruit complexen zijn ontwikkeld. Het unieke van spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op de individuele cliënt.


Kan ik spagyriek gebruiken naast mijn medicatie?
Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen. Spagyriek kan naast reguliere medicatie gebruikt worden. Van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeswijze wordt opgevolgd.


Hoe lang is de houdbaarheid?
Spagyriek is lang houdbaar (2 jaar).


Waar kan ik de spagyriek complexen bestellen?
Via de mail kunnen de complexen besteld worden, welke op de website beschreven staan. Je krijgt dan een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens. Op het moment dat de betaling op de bankrekening zichtbaar is, wordt er een afspraak gemaakt via de mail voor een telefonisch of skypeconsult van ongeveer 15 minuten.

Als het gaat om een herhaal recept, dan wordt de bestelling na betaling binnen 48 uur via de post verstuurd.

Het is ook mogelijk om de praktijk te bezoeken. Tijdens een consult wordt de hulpvraag nader onderzocht, aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen. Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via de Spagyriek apotheek te Marum welke het rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.


Wat is de levertijd?
Als het geld op de rekening staat (en het Skypeconsult heeft plaats gevonden) dan wordt de bestelling binnen 48 uur opgestuurd als pakket met de post. Mocht je in Lelystad of omgeving wonen dan is het mogelijk om een afspraak te maken via de mail, om het complex op te komen halen bij de praktijk. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.


Hoe gaat de betaling?
Je kan het bedrag overschrijven op ING rekeningnummer: NL 02 INGB 0757689973 ten name van L van de Breevaart te Lelystad.

Als de bestelling wordt opgehaald bij de praktijk, dan worden de complexen contant afgerekend.

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok