Praktijk voor Coaching & Counselling

Veel gestelde vragen bloesemremedies

Wat zijn Bach bloesem remedies?
Bach bloesems zijn tincturen bereid uit bloesems van planten, bomen en struiken waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Bach bloesems ondersteunen je om emotioneel en mentaal weer in balans te komen en in harmonie te blijven met jezelf.  

Hoe werken de Bach bloesem remedies?
De Bach bloesem remedies behandelen, evenals andere vormen van natuurgeneeswijzen, de individuele persoon en niet de ziekte of symptomen van die ziekte. Ze werken specifiek op de emotionele en mentale gesteldheid van de betreffende persoon.

Het effect van de remedies is niet het onderdrukken van een negatieve houding, maar deze om te zetten naar de positieve kant. Bijvoorbeeld bij een gebrek aan zelfvertrouwen kan je bij het gebruik van een bepaalde Bach bloesem remedie meer zelfvertrouwen gaan ervaren, of bij innerlijke onrust meer rust in jezelf gaan voelen.

Ook als men geen lichamelijke klachten heeft, kan men baat hebben bij de remedies. Velen van ons vervallen tijdens periodes van moeilijkheden, of grote vermoeidheid vaak in negatieve gemoedsstemmingen. Dan zijn de remedies van onschatbare waarde voor het herstellen van het evenwicht en het vinden van de balans.

Hoe kan ik de remedies innemen?
Het flesje waar de bloesemremedies inzitten bevat een pipetje, zodat je de druppels kan tellen. De druppels kan je in een vloeistof druppelen en dan opdrinken (in een glas water, sap of thee).

Welke Bach bloesems zitten er in de samenstellingen?
De Bach bloesems worden vervaardigd in Engeland, onder strikte kwaliteitscontrole en volgens de methodes en eisen van dr. Bach. Alle complexen zijn samengesteld uit Bach bloesem remedies volgens de methodiek van The Spirit of the Blossomâ„¢. De samenstelling wordt voor iedereen op maat gemaakt aan de hand van de hulpvraag en de klacht. Alle complexen bevatten meerdere mixen van enkelvoudige Bach bloesems.

Zijn er bijwerkingen?
Bach bloesem remedies geven geen bijwerkingen. Bach bloesems kunnen naast een reguliere of complementaire behandeling gebruikt worden. De complexen kunnen dus naast de reguliere medicatie gebruikt worden.

Hoe lang is de houdbaarheid?
In de complexen zit een weinig alcohol waardoor de flesjes 1 tot 2 maanden bewaard kunnen worden, op voorwaarde dat ze op een koele donkere plek bewaard worden.

Ik ben hoog sensitief heb ik dan kans op bijwerkingen?
Bach bloesems geven geen bijwerking, ook niet als je hoog sensitief bent. Juist als je hoog sensitief bent kunnen de complexen goede resultaten geven.

Hoe smaken de druppels?
De smaak van de Bach bloesem complexen is neutraal. Kinderen nemen ze doorgaans gemakkelijk in. 

Waar kan ik de Bach bloesem remedies bestellen?
Via de mail kunnen de complexen besteld worden. Je krijgt dan een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens. Op het moment dat de betaling op de bankrekening zichtbaar is, wordt er een afspraak gemaakt via de mail voor een telefonisch of skypeconsult van ongeveer 15 minuten.
Als het gaat om een herhaal recept, dan wordt de bestelling na betaling binnen 48 uur via de post verstuurd.

Wat is de levertijd?
Als het geld op de rekening staat (en het Skypeconsult heeft plaats gevonden) dan wordt de bestelling binnen 48 uur opgestuurd als pakket met de post. Mocht je in Lelystad of omgeving wonen dan is het mogelijk om een afspraak te maken via de mail, om het complex op te komen halen bij de praktijk. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe gaat de betaling?
Je kan het bedrag overschrijven op ING rekeningnummer: NL 02 INGB 0757689973 ten name van L van de Breevaart te Lelystad.

Als de bestelling wordt opgehaald bij de praktijk, dan zijn de kosten 15 euro per flesje. Deze worden dan contant afgerekend.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok