Praktijk voor Coaching & Counselling

Therapie Lelystad

Nishkampa van de BreevaartWelkom op de site van Therapie Lelystad van Nishkampa van de Breevaart. De naam van de praktijk is Spirituele Coaching & Counselling, er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Binnen de praktijk wordt gewerkt met een holistische visie, dat houdt in dat ik de mens in zijn totaliteit zie, als een eenheid van lichaam, geest en ziel. De holistische visie gaat er vanuit dat niet alleen het fysieke lichaam in goede gezondheid moet zijn, maar ook geest en ziel. Een drie-eenheid/ balans van lichaam, geest en ziel is dus het uitgangspunt.
Zodra daar een verstoring zit, ofwel je bent uit balans, dan kan zich dat gaan uiten in verschillende lichamelijke en geestelijke klachten.

Tijdens het consult kijk ik naar wie jij bent, wat je wilt en pas daarop mijn werkwijze aan. Vanuit mijn kennis en opleidingen geef ik een consult, dat aansluit bij jouw wens en behoeften,daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken tijdens een behandeling. In de praktijk wordt gewerkt met coaching, counselling, bloesemtherapie, healing, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. 

Therapie Lelystad: voor wie 

Voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij emotionele, mentale of fysieke problemen. Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, het vinden van een (nieuw) evenwicht in het leven, het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit, rouw en verliesverwerking, loslaten van angst en verdriet, angst voor de dood, depressie, stress, overspannenheid en (dreigende) burn-out, sociaal- emotionele problemen, chronische vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, onverklaarbare klachten, problemen op het werk, communicatie problemen en conflicten, relatieproblemen, slaapproblemen en concentratieverlies, leermoeilijkheden, nek- schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen, allergie etc.

Therapie Lelystad: voordelen

Je word je meer bewust van wat de oorzaak is van je geestelijke en lichamelijke klachten. Door de oorzaak te behandelen is het mogelijk om verlichting te krijgen. Ook ben je je meer bewust van hoe jij in het leven staat. Je hebt hierdoor meer zelfvertrouwen en je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoeften, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je hebt dan de regie over jouw leven (weer) in eigen hand.
Ik houd me aan de Ethische Code van de NOBCO dit is de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (www.nobco.nl). De code impliceert dat hetgeen wordt besproken tijdens coaching sessies strikt vertrouwelijk is.

Therapie Lelystad: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, ik ben een geregistreerd coach en counsellor en ben met mijn praktijk werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de Natuurgeneeskunde zoals de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde™, Aromatherapie, Bach Bloesem Therapie, The Spirit of the Blossom™ en de opleiding Universal Cosmic Healing™.Ik heb ruim ervaring en sinds 2009 begeleid ik cliënten op hun pad naar bewustwording en zelfrealisatie.

Therapie Lelystad: Afspraak maken en Tarieven

Consult 1,5 uur € 85,00

Consult 1 uur    € 60,00

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Het is ook mogelijk om een consult te ontvangen via de telefoon of skype, voor meer informatie: klik hier

Voor het maken van een afspraak klik hier  
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok