Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Spirituele therapie Amsterdam

Welkom bij spirituele therapie Amsterdam. Spirituele therapie Amsterdam is een praktijk voor fysieke klachten en psychische klachten, tijdens de sessies word je bijgestaan in je proces van heelwording. Er wordt gewerkt op psychosociaal- en energetisch niveau. Je kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld een ziekte waar je beter mee wilt leren omgaan, het verwerken van een trauma, omgaan met stress en stressgerelateerde klachten, oververmoeidheid, verlies en rouwverwerking, emoties de baas worden, patronen doorbreken, burnout, grenzen leren aangeven en ondersteuning bij fysieke en psychische klachten.
Als counsellor en therapeut ondersteun ik je om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het ontwikkelingsproces waarin je je bevindt.

Spirituele therapie Amsterdam: wat is het

In het woordenboek der Nederlandse taal wordt spiritualiteit omschreven als zingeving. Wat binnen de praktijk wordt bedoeld is de hogere zingeving en de zin die het geeft in jouw leven. Als mens willen we graag die dingen doen die ons leven zin geven. Anders gezegd is dat we tijdens de consulten op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten vanuit het nu naar het verleden, want daar zal het zijn ontstaan. De inzichten die dan ontstaan neem je dan weer mee naar de toekomst en je gaat deze inzichten integreren in je leven.
De gesprekken kunnen naar wens worden ondersteund met een healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde.
Deze therapie is een krachtige en snelwerkende manier om jezelf in balans te brengen en de kwaliteit van jouw leven omhoog te brengen.

Spirituele therapie Amsterdam: spiritualiteit wat houdt dit in

Spiritualiteit is de houding waarin je je bewust bent dat je op zoek bent naar zingeving en je verbonden voelen met je eigen bron. Hierdoor kan een veranderingsproces van binnenuit in gang worden gezet. Spiritualiteit helpt je de dagelijkse problemen in een ruimer perspectief te plaatsen en de zin en de bedoeling van je leven te ontdekken. Hierdoor kan je de kwaliteit van je leven verbeteren.
Met mij als therapeut spreek je zo het zelfhelende proces van je lichaam en geest aan, waarna je zelfstandig verder kunt in je ontwikkelingsproces.

Spirituele therapie Amsterdam: behandelmethoden

De methoden die in de praktijk worden gebruikt zijn healing (universal cosmic healingā„¢), bachbloesemremedie's, bloesemtherapie, meesterolie, spagyriek alchemistische plantgeneeskundeā„¢, etherische olie, coaching en counselling, ontspanningsoefeningen, EFT, stervensbegeleiding, verlies en rouwverwerking, creatieve werkvormen of een combinatie van dit alles.

Spirituele therapie Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam, ook is het mogelijk om een telefonisch consult of een consult via skype te ontvangen: klik hier. Ik ben een geregistreerde counsellor en een professionele gediplomeerde bloesemtherapeut, spagyriek therapeut en healer. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ, dit betekend dat de meeste zorgverzekeraars een deel van het consult vergoeden. Dit is afhankelijk van je zorgpolis.

Spirituele therapie Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1/2 uur             35 euro
Consult 1 uur                70 euro

Skype of telefonisch consult:

1/2 uur   30 euro
1 uur      60 euro

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier   
Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok