Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Spiritueel coach Amsterdam

Welkom bij Spiritueel coach Amsterdam. Als spirituele coach ben ik een raadsman, coach, counsellor, begeleider, gids, hulpverlener en een stimulerende trainer.Spiritueel coach Amsterdam Door jezelf als mens te ontwikkelen, leer je bewust te leven en te handelen. Iedereen is uniek en heeft weer andere mogelijkheden. Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je doet, wat je kan en waar je naar toe wilt, kun je je potentieel realiseren en uit je leven halen wat erin zit.
Ook voor fysieke klachten kan je terecht in de praktijk, binnen de praktijk werk ik naast de gesprekken met natuurlijke geneeswijzen en energetische therapie.

Spiritueel Coach Amsterdam: wat is het

Het leven brengt voor iedereen problemen met zich mee. Het is mogelijk dat je soms een probleem hebt waarmee de mensen in je eigen omgeving geen raad weten. Of je hebt een levensvraag die je liever niet aan je familie, je vrienden of je werkgever toevertrouwt. Of erger nog: je naaste omgeving zijn misschien de oorzaak van je problemen. 
Wie biedt je dan de juiste hulp en op welke manier?
Iemand die luistert en met je meevoelt. Door over je problemen te praten gaat er altijd iets in werking wat duidelijkheid en inzichten kan opleveren.
Er zijn vele mogelijkheden om problemen een plekje te geven, dit is voor ieder mens weer anders, je leert op een andere manier naar je probleem te kijken, je leert er beter mee omgaan en er zal weer balans in ontspanning en inspanning ontstaan, waardoor er rust ontstaat en je het evenwicht in jezelf weer kan gaan voelen.

Spiritueel coach Amsterdam: voor wie

Gesprekstherapie kan je helpen bij: emotionele problemen, stress en burn-out, verstoorde relaties, angst om beslissingen te nemen, levensvragen, eenzaamheid, depressies, rouw en verlies, seksualiteit, zingeving, vragen rond studie, loopbaan of werk, het verwerken van je verleden, angsten en niet in de laatste plaats, bij het vinden van je eigen weg.
Hulp vragen is een teken van kracht, niet iedereen durft hulp te vragen. Door hulp te vragen leer je om je gedachten te ordenen en een plek te geven, je krijgt inzicht in wat je echt wilt, je leert doelen te stellen, je ontdekt steeds meer over jezelf en je werkt aan je eigen persoonlijke groei.

Spiritueel coach Amsterdam: werkwijze

Wanneer je tegen zaken aanloopt in het leven en behoefte hebt aan een ander perspectief en je rugzak wil legen met beperkende overtuigingen en onverwerkte zaken, inzicht wil krijgen in een burnout of andere stress gerelateerde klachten dan ben je van harte welkom.
Het eerste gesprek is een intake om de hulpvraag in kaart te brengen, daarbij bespreken we je klachten en welke behandeling mogelijk jouw voorkeur heeft.
In de praktijk wordt gewerkt met gesprekken en het is mogelijk om het proces of mogelijke fysieke klachten te ondersteunen met healing, plantgeneeskunde, etherische olie of bloesemtherapie.
In de praktijk wordt gewerkt met aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving.

Spiritueel coach Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Naast dat ik register counsellor ben, ben ik tevens healer, bloesemtherapeut en spagyriek therapeut. Ik heb vele jaren in de hulpverlening gewerkt en sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces. Door middel van scholing, workshops en cursussen blijf ik mezelf ontwikkelen om vervolgens mijn clienten op professionele wijze te blijven begeleiden. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ. Regelmatig heb ik intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie, dit houdt mij scherp in het vakgebied.

Spiritueel coach Amsterdam: afspraak maken en tarieven

1 uur     70 euro
1/2 uur  35 euro

Consulten via skype of telefoon zijn ook mogelijk.

1 uur     60 euro
1/2 uur  30 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, dit is afhankelijk van de polis en polisvoorwaarden.

Voor het maken van een afspraak klik hier 
Website: www.nishkampacoaching.nl
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok