Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Praktijk Amsterdam

Welkom op de site van praktijk Amsterdam, praktijk voor persoonlijke coaching, counselling, healing en natuurlijke geneeswijzen. Voor professionele Praktijk Amsterdamondersteuning bij fysieke en psychische klachten, stress en burn-out, voor groei en persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking en ondersteuning in de palliatieve fase.
Praktijk Amsterdam geeft consulten in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a te Amsterdam.

Praktijk Amsterdam: wat is het

Veel mensen bezoeken de praktijk met klachten in de hoop dat één van de therapieen kan helpen. In de praktijk wordt er naar het totaal gekeken, ook wat de klacht je wil vertellen. Vaak is een klacht een signaal van het lichaam, dat er ergens een blokkade zit die moet worden behandeld. Door lichaam, geest en ziel te behandelen ontstaat ook het inzicht in de klacht en kan de blokkade worden opgeheven. Binnen de praktijk wordt gewerkt met bloesemtherapie, healing, persoonlijke coaching, counselling, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. 
Alle vormen van therapie welke ik aanbied gaan uit van de helende krachten waarover het lichaam zelf beschikt. Het enige wat de therapie doet is het lichaam stimuleren en activeren om de blokkades op te heffen.

Praktijk Amsterdam: voor wie

We staan dagelijks bloot aan velerlei invloeden, het weer, het voedsel dat we eten, de lucht die we inademen, onze medemensen, bacteriën en virussen, gedachten en werkomstandigheden..... We reageren lichamelijk, psychisch, emotioneel en mentaal hierop. Zolang we al deze factoren goed kunnen verwerken blijven we in evenwicht en gezond. Klachten ontstaan als een of meerdere factoren ons uit balans brengen. We gaan ons dan lichamelijk en/ of geestelijk onbehagelijk voelen. Bij de één zal dat zich uiten in hoofdpijn, bij de ander als spierpijn, bij de derde als vermoeidheid. Heel vaak vindt het lichaam weer de balans terug en treedt er spontaan herstel op, soms blijven er klachten bestaan of worden deze klachten erger. In dat geval is het aan te raden om naar de oorzaak van deze verstoring te zoeken. De consulten zijn erop gericht om het evenwicht weer te herstellen, je innerlijke kracht te versterken en oude patronen los te laten.
De behandeling is erop gericht om het evenwicht te herstellen, zodat je weer op eigen kracht verder kan.

Mogelijke klachten die veel voorkomen: hoofdpijnen en migraine, angsten, slaapproblemen, depressie, burnout, vermoeidheid, ME, allergie, diabetes, prostaatklachten, erectieproblemen, darmproblemen, autisme, ADHD, jeuk en eczeem, overige huidklachten, ouderdomsklachten, overgewicht, pijnen, verlieservaring, PMS, ................

Praktijk Amsterdam: werkwijze

Ik kijk vanuit een spirituele invalshoek naar de hulpvraag, waardoor de kern snel helder wordt. Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaats vinden waarin de hulpvraag nader wordt onderzocht, aan de hand daarvan bespreken we wat de gewenste behandeling is en wat je wensen en behoeften zijn.
De gesprekken en natuurlijke middelen kunnen naast de reguliere geneeskunst gebruikt worden, van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeskunde wordt opgevolgd.

Praktijk Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven in Lelystad en Amsterdam. Ik ben een professioneel geregistreerd counsellor en heb meerdere opleidingen gevolgd in de natuurgeneeskunde. Ik ben gespecialiseerd in Spagyriek essences en complexen, dit valt onder de natuurlijke geneeswijzen. De essences zijn goed toe te passen bij acute en chronische klachten, dit zowel bij fysieke als psychische klachten. Ik ben in het bezit van een HBO medische basiskennis CIPION PLATO norm. Regelmatig heb ik intensief overleg met vakgenoten door middel van supervisie en intervisie, dit houdt mij scherp in het vakgebied.
Tevens ben ik aangesloten bij beroepsvereniging ABVC en RBCZ, waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandeling (deels) vergoeden. 

Praktijk Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Consult 1/2 uur       35 euro
Consult 1 uur          70 euro
Via Skype 1/2 uur   30 euro
Via Skype 1 uur      60 euro

Voor het maken van een afspraak klik hier   
Tel: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok