Praktijk voor Coaching & Counselling

Persoonlijke coaching Amsterdam

Welkom op de website van persoonlijke coaching Amsterdam. Praktijk voor persoonlijke coaching en natuurlijke geneeswijzen. Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Persoonlijke coaching Amsterdam

Persoonlijke Coaching Amsterdam: voor wie

Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach. Wat stagneert er bij jou, heb je moeite met Nee zeggen, last van onzekerheid of faalangst, je wilt je communicatieve vaardigheden verbeteren, je weet niet wat je wilt en wil op zoek gaan naar een zinvolle richting in je leven, je relatie loopt niet zoals je wenst, je hebt last van allerlei fysieke klachten of je wil gewoon meer inzicht in je gedrag.

Samen met de coach onderzoek je wat jij wilt en hoe jij dit kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijke coaching Amsterdam: wat is het

Een life coach kan dmv persoonlijke coaching helpen om blokkades op te heffen. Persoonlijke coaching houdt meer in dan alleen life coaching. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar je eigen Zijn. Hiermee maak je voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Als coach zal ik je helpen om jouw doelen te bereiken. Het traject van persoonlijke coaching helpt jou hierdoor heen!

Persoonlijke coaching Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ik ben een geregistreerd counsellor en heb aanvullend meerdere opleidingen gevolgd in de natuurgeneeskunde. Ik begeleid mensen met aandacht en deskundigheid in een rustige omgeving, waarin de weg naar herstel wordt ingezet. Vertrouwen en het zich veilig voelen zijn hierbij de sleutelwoorden.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ, waardoor vergoeding (deels) door veel zorgverzekeraars mogelijk is.

Persoonlijke coaching Amsterdam: tarieven en afspraak 

Consult 1/2 uur      35 euro
Consult 1 uur         70 euro
Via Skype 1/2 uur  30 euro  
Via Skype 1 uur     60 euro

Voor informatie of het maken van een afspraak klik hier  
Tel: 06-40118916      

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok