Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Natuurgeneeskunde Lelystad

Welkom op de site van natuurgeneeskunde Lelystad.
Praktijk voor natuurgeneeskunde, natuurlijke geneeswijzen, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Natuurgeneeskunde Lelystad werkt onder andere met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. 

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier

Natuurgeneeskunde Lelystad: wat is het

Bij natuurgeneeskunde Lelystad werk ik in mijn praktijk met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, welke is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. 

Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Onder natuurlijke geneeswijzen verstaan we een verzameling van geneeswijzen, die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. De spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledig natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.
Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding, preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.


Natuurgeneeskunde Lelystad: voor wie

Voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij emotionele, mentale of fysieke problemen. Voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, het vinden van een (nieuw) evenwicht in je leven. 
Natuurgeneeskunde Lelystad: spagyriek kan gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Zodoende kan er helderheid ontstaan en kan heling mogelijk worden. Spagyriek kan helpen het immuunsysteem te ondersteunen en op deze wijze het lichaamseigen herstel en geneeskracht bevorderen. Ook kunnen op deze manier processen worden ondersteund op zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel gebied.
Ondersteuning is mogelijk bij klachten zoals: burnout, overspannen, overgewicht, obesitas, slapeloosheid, reuma, depressie, diabetes, rug en nekklachten, vermoeidheid, MS klachten, fibromyalgie, allergieen, adhd, autisme, angsten, endocriene klachten, hoge bloeddruk etc.

Natuurgeneeskunde Lelystad: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op ondersteuning en verbetering van de klacht. Spagyriek kan ondersteunend werken naast de reguliere behandeling. Van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeswijze wordt opgevolgd.
Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke het rechtstreeks naar de cliƫnt verstuurd.

Natuurgeneeskunde Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, Ik ben een geregistreerd coach en counsellor en ben met mijn praktijk werkzaam in Amsterdam en Lelystad.
Ik ben afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam en aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde, zoals de spagyriek plantgeneeskunde, aromatherapie, bachbloesem therapie, bloesemtherapie en een opleiding tot healer.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen op hun pad naar heelwording.

Natuurgeneeskunde Lelystad: Afspraak maken en Tarieven

Consult 1 uur     60 euro

Consult 1,5 uur  85 euro

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Het is ook mogelijk om een telefonisch of skype consult te ontvangen, voor informatie: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok