Praktijk voor Coaching & Counselling

Natuurgeneeskunde Amsterdam

Welkom op de site van natuurgeneeskunde Amsterdam. Praktijk voor natuurgeneeskunde, natuurlijke geneeswijzen, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en Natuurgeneeskunde Amsterdamrouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Natuurgeneeskunde Amsterdam werkt onderandere met Spagyriek essences dit is een alchemistische plantgeneeskunde, die valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Wat is Spagyriek

Consulten worden gegeven in Amsterdam in centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a.
Voor het maken van een afspraak: klik hier

Natuurgeneeskunde Amsterdam: wat is het

Bij natuurgeneeskunde Amsterdam werk ik in mijn praktijk met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, welke is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie. 

Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen. Onder natuurlijke geneeswijzen verstaan we een verzameling van geneeswijzen, die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. De spagyriek essences en spagyriek complexen zijn volledige natuurlijke producten, welke vervaardigd zijn vanuit planten. Deze essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en ze kunnen ondersteunend werken naast de reguliere behandeling.

Spagyriek is ook geschikt voor pijnbestrijding, preventieve doeleinden en ter ondersteuning van bewustzijnsprocessen.

Natuurgeneeskunde Amsterdam: voor wie

Natuurgeneeskunde Amsterdam met spagyriek kan ondersteunend zijn bij het verlichten van symptomen, maar kan tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Zodoende kan er helderheid ontstaan en kan heling mogelijk worden. Spagyriek kan helpen het immuunsysteem te ondersteunen en op deze wijze het lichaamseigen herstel en geneeskracht bevorderen. Dit zal een positef effect geven op de klachten en de vitaliteit. Ook kunnen op deze manier processen worden ondersteund op zowel lichamelijk als geestelijk en spiritueel gebied.
Ondersteuning mogelijk bij klachten zoals: burnout, overspannen, overgewicht, obesitas, slapeloosheid, reuma, depressie, diabetes, rug en nekklachten, vermoeidheid, MS klachten, fibromyalgie, allergieen, adhd, autisme, angsten, endocriene klachten etc.

Natuurgeneeskunde Amsterdam: werkwijze

Tijdens het eerste gesprek zal er een intake plaatsvinden waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht zal ik een receptuur van complexen samenstellen welke gericht zijn op de ondersteuning van de klacht. Spagyriek kan ondersteunend werken naast de reguliere behandeling. Van belang is dat de behandeling vanuit de reguliere geneeswijze wordt opgevolgd.
Spagyriek is alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke het rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.

Natuurgeneeskunde Amsterdam: afspraak maken en Tarieven

Consult 30 minuten 35 euro
Consult 1 uur 70 euro

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ

Voor het maken van een afspraak: klik hier  

Telefoon: 06-40118916

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok