Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Energetisch therapeut Amsterdam

Welkom op de site van energetisch therapeut Amsterdam. Als energetisch therapeut werk ik met healing, bloesemtherapie, etherische olie en spagyriek Energetisch therapeutplantgeneeskunde. In de praktijk kan je terecht voor: lichamelijke klachten, psychische klachten, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking, spirituele stervensbegeleiding en voor natuurlijke geneeswijzen.

Energetisch therapeut Amsterdam: wat is het

Tijdens het consult wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak. Als energetisch therapeut zie ik de samenhang van diverse klachten en kan door middel van healing en coaching de blokkades in het lichaam vinden en trachten deze op te heffen.
Het is mogelijk dit proces te ondersteunen met bloesemtherapie en spagyriek plantgeneeskunde.

Energetisch therapeut Amsterdam: voor wie

Een energetische behandeling kan helpen bij lichamelijke klachten. Ook bij klachten waarbij er niets te vinden is, klachten waarmee u moet leren leven. Angsten, stress, allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn lijf zit.
Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuitieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoogsensiviteit. Daarnaast kan een behandeling ondersteuning bieden bij chronische ziekteprocessen, of bij mensen die lichamelijke en/ of psychische klachten hebben in verband met hun laatste levensfase.

Energetisch therapeut Amsterdam: werkwijze

Een healing vindt plaats terwijl je (met kleding aan) op een behandeltafel ligt of op een stoel zit. Met mijn handen geef ik de behandeling op het lichaam of boven het lichaam. Op deze manier wordt de energie overgebracht en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. De helende energie is op jouw persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor jou op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op. De levensenergie gaat na een healing weer beter stromen in het lichaam. Een healing werkt nog gemiddeld drie weken door.

Energetisch therapeut Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Spirituele Coaching & Counselling. Ik ben opgeleid als Coach en Counselor, healer, bloesemtherapeut en spagyriektherapeut. Ik ben ook in het bezit van het diploma HBO medische basiskennis Cipion Plato norm.
Sinds 2009 begeleid ik mensen als energetisch therapeut.

Energetisch therapeut Amsterdam: tarieven

Consult 0,5 uur  35 euro
Consult 1 uur     70 euro

De meeste zorgverzekeraars die vergoeden een deel van de behandeling, op de website staat de lijst met aangesloten zorgverzekeraars.
Klik hier

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 06-40118916
U kunt ook mailen: klik hier

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok