Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Persoonlijke ontwikkeling

Welkom bij Coaching Counseling. Herken je dit?                                                                                                                                 Coaching Counseling

  • Veel moeten van jezelf
  • Vermoeidheid
  • Faalangst
  • Onzekerheid
  • Slecht slapen
  • Vage lichamelijke klachten
  • Schuldgevoelens
  • Niet weten wat je wilt
  • Spanningen en stress
  • .....

Bij Coaching Counseling krijg je ondersteuning bij je klacht en dat duwtje in de juiste richting, zodat je weet wat je werkelijk wilt en je vanuit jouw eigen kracht je doelen kunt realiseren.

Coaching Counseling: wat is het

Coaching Counseling is een psychologische hulp door middel van gesprekken. Het kan zijn dat je een probleem hebt en dat je hier zelf niet meer uit kan komen. Als counselor help ik je om beter met de situatie om te gaan of het probleem op te lossen. Als counselor help ik je om te ontdekken wat het eigenlijke probleem is. Als dit bekend is dan kunnen we gaan kijken wat je doelen zijn, dit kan zijn dat je het probleem wilt oplossen, maar het kan ook zijn dat je beter met het probleem om wilt leren gaan. We kijken samen hoe jij je persoonlijke effectiviteit kan vergroten, het bereiken van jouw doelen is hierbij het uitgangspunt.
Het is mogelijk om de klacht of hulpvraag te ondersteunen met een healing of natuurlijke geneeswijzen.
Wil je hier meer over weten klik hier 

Coaching Counseling: voor wie

Coaching Counseling is voor iedereen geschikt, ook voor jou. Coaching Counseling kan je ondersteunen bij: emotionele problemen, relatieproblemen, niet goed kunnen slapen, vermoeidheid, alle vormen van angst, trauma, PTTS, stress, hooggevoeligheid, autisme, AD(H)D, het vinden van een levensdoel, verwerking van een verlies, eenzaamheid, examenvrees, vliegangst, slaapproblemen, leermoeilijkheden, concentratieproblemen, depressie, ME, eenzaamheid, moeite hebben met communicatie, ondersteuning bij chronisch ernstig zieken, ondersteuning van de naasten van de patient, stervensbegeleiding .........
Als coach counselor zorg ik voor de juiste omstandigheden, zodat je in alle rust en veiligheid aan jezelf kan werken.

Coaching Counseling: over nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk Spirituele Coaching & Counselling en natuurlijke geneeswijzen. Mijn passie is mensen leren om vanuit liefde naar zichzelf te kijken. Ik vind het belangrijk dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen en dat je vanuit je eigen kracht je doelen kan realiseren en JOUW leven vorm kan geven zoals jij dat wilt.
Ik ben een geregistreerd counselor en ik ben opgeleid als healer, bloesemtherapeut en spagyriek (plantgeneeskunde) therapeut. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC en RBCZ. Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook de behandeling. Ieder jaar volg ik bijscholing en supervisie en heb ik regelmatig professioneel contact met collega's.

Coaching Counseling: afspraak maken en tarieven

Er worden consulten gegeven zowel in Lelystad als in Amsterdam. Ook is het mogelijk om een consult via de mail, telefoon of skype te ontvangen.

Consulten via de mail, telefoon of skype kosten 15 euro per 15 minuten.

Consult Amsterdam      1 uur      70 euro
Consult Lelystad           1 uur      60 euro
Consult Lelystad           1,5 uur   85 euro

Voor inlichtingen of het maken van een afspraak kan je bellen naar:

06-40118916

Ook is het mogelijk om een mail : klik hier 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok