Praktijk voor Coaching & Counselling

Contact: 06 4011 8916

Counseling Lelystad

Welkom op de site van counseling Lelystad, praktijk voor coaching en counseling, verlies en rouwverwerking, begeleiding van verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Als geregistreerd counselor begeleid ik mensen die privé, in hun relatie of op het werk in een situatie terecht zijn gekomen die als pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst worden ervaren.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Counseling Lelystad: wat is het

Counseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. De counselor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Counseling is erop gericht om deze problemen en situaties inzichtelijk te krijgen en op te lossen. Door het verkregen inzicht leer je ook zelf om beter om te gaan met de bestaande problemen.
Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten of een ontevreden gevoel.  

Counseling Lelystad: voor wieCounseling Lelystad

Counseling is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt in werk, gezin of relaties.
Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Dan kan counseling voor jou uitkomst bieden.

  • Overspannenheid en burn-out
  • Verlies van gezondheid
  • Identiteitscrisis
  • Verlatingsangst
  • Emotionele problemen
  • Slaapproblemen en concentratieverlies
  • Klachten van depressieve aard
  • Levensvragen en zingeving
  • Vage lichamelijke klachten
  • Angst en verdriet

Counseling Lelystad: resultaat

Persoonlijke counseling kan je helpen om de balans in jezelf en in je leven weer terug te vinden, waardoor klachten kunnen gaan verminderen. Doordat counseling pragmatisch van aard is, kan het je goed helpen in moeilijke en stressvolle situaties. De gesprekken zijn erop gericht, om via het verkrijgen van inzicht, op een structurele manier te werken aan problemen.

Counseling Lelystad: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. We kijken samen of counseling mogelijkheden biedt voor jouw probleem en jouw specifieke situatie. De gesprekken kunnen naar wens en behoefte ondersteund worden met bloesemremedies of spagyriek plantgeneeskunde.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype of e-mail. 

Counseling Lelystad: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Registercounsellor ABvC® en werkzaam in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counselor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Counseling Lelystad: afspraak maken en tarieven

Een consult is ook mogelijk via de telefoon of Skype.

Voor Tarieven: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling, Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok