Contact: 06 4011 8916

Praktijk voor 
Coaching & Counselling

Nishkampa van​ de Breevaart

Counseling Amsterdam

Welkom op de site van counseling Amsterdam, praktijk voor coaching en counseling, natuurlijke geneeswijzen, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Counseling is een effectieve vorm van hulpverlenen, waarbij op een professionele manier gewerkt wordt aan het herstellen en weer in evenwicht krijgen van een client of een relatie. Problemen worden op een zo goed mogelijke manier opgelost en we kijken samen hoe je in de toekomst kan voorkomen dat je weer in een soortgelijke situatie belandt.
De consulten bij counseling Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier

Counseling Amsterdam: wat is het

Counseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. De counselor ondersteunt en begeleid je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten en een ontevreden gevoel. 

Counseling Amsterdam: voor wieCounseling Amsterdam

Counseling is geschikt voor iedereen die stress ervaart, het gevoel heeft dat alles teveel is of tegen problemen aanloopt in het gezin, werk of de relatie.
Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Dan kan counseling voor jou uitkomst bieden.

  • Overspannenheid en burn-out
  • Emotionele problemen
  • Chronische vermoeidheid
  • Problemen op het werk
  • Relatieproblemen
  • Leermoeilijkheden
  • Communicatieproblemen en conflicten
  • Rouw en verlies
  • Slaapproblemen en concentratieverlies
  • Klachten van depressieve aard
  • Vage lichamelijke klachten
  • Levensvragen en zingeving

Counseling Amsterdam: resultaat

Persoonlijke counseling kan je helpen om de balans in jezelf en in je leven weer terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Je krijgt optimale ondersteuning om weer zo goed mogelijk te functioneren. Uiteindelijk ben je je meer bewust van de oorzaak van je klacht, je ontwikkeld meer zelfvertrouwen, je kunt beter stilstaan bij je keuzes, behoefte, beslissingen en je eigen verantwoordelijkheid hierin. Je krijgt daardoor meer grip op je leven.
Naar wens en behoefte kan het proces en de fysieke klachten ondersteund worden met natuurlijke geneeswijzen.

Counseling Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin we je situatie bespreken, wat het probleem is en welke klachten er zijn. We kijken samen of counseling mogelijkheden biedt voor jouw probleem en jouw specifieke situatie.
Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaatsvinden via skype of e-mail.

Counseling Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Niskampa (voor natuurgeneeskundige therapie) te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd Coach en Counselor en werkzaam in Lelystad en Amsterdam.
Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op de HVA te Amsterdam en afgestudeerd als Coach en Counsellor aan de academie voor Counselling en Coaching. Aansluitend daarop heb ik verscheidene opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde.
Ik heb ruim ervaring, sinds 2009 begeleid ik mensen bij hun proces.

Counseling Amsterdam: afspraak maken en Tarieven

Voor Tarieven: klik hier

Consulten zijn ook mogelijk via Skype, voor informatie: klik hier

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort verzekeraar en zorgpolis.
Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ABVC, BATC en RBCZ.

Wil je meer weten of een afspraak maken: klik hier
Tel: 06-40118916